Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen ödülü kaptı, dekolteli kıyafeti ise sosyal medyanın eğlencesi oldu

Melis Sezen ödülü kaptı, dekolteli kıyafeti ise sosyal medyanın eğlencesi oldu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Melis Sezen, Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Derin Güçlü rolüyle son dönemin en çok konuşulan genç oyuncularından birisi oldu… Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile birlikte dizinin başrolünde yer alan oyuncu, geçen sezon başlayan yapım ile bir de ödül kazandı.

Hürriyet’in düzenlediği 47.’si yapılan Altın Kelebek ödüllerinde Melis Sezen, Pantene Yıldızı Parlayanlar ödülünün sahibi oldu. Ahsen Eroğlu ve Cemre Baysel ile birlikte bu ödülü kazanan oyuncunun törende giydiği beyaz dekolteli kıyafet çok konuşuldu.

Melis Sezen’in kıyafeti sosyal medyada gündem oldu. Oyuncunun göğüs dekoltesini fazla abartılı bulan hayranları büyük eleştiriler yaptı. Melis Sezen, Altın Kelebek ödül töreninde kıyafeti ile konuşuldu ama ödülü arka planda kaldı…

Melis Sezen ödülü kaptı, dekolteli kıyafeti ise sosyal medyanın eğlencesi oldu 8

Sadakatsiz dizisinde başarılı performansı ile iki sezondur çok başarılı işlere imza atan Melis Sezen, bu ödül ile birlikte büyük mutluluk da yaşadı.

Oyuncu yaptığı konuşmadı heyecanlıydı. Güzelliği ile göz kamaştıran, dekoltesi ile sosyal medyada patlama yapan oyuncu, şöyle konuştu: “Çok mutlu ve gururlu hissediyorum. Bu yolda bazen inancımızı kaybedebiliyoruz. Sanırım inancımız içimizdeki güç, inanırsak her şeyi başarabileceğimizi düşünüyorum.”

Sosyal medyada oyuncu hakkında yapılan esprili yorumlar da dikkat çekti.

“Paran vardır ama giyinmesini bilmiyorsundur” diye yazan bir kullanıcının yanı sıra bir başkası ise, “Melis Sezen olmaktan çıkıp, Sadakatsiz dizisindeki Derin’e dönüştü” diye yorumlar yapıldı.

Melis Sezen ödülü kaptı, dekolteli kıyafeti ise sosyal medyanın eğlencesi oldu 9