Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin muhteşem dizisi Camdaki Kız bir hayali gerçekleştirdi!

Kanal D’nin muhteşem dizisi Camdaki Kız bir hayali gerçekleştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hürriyet tarafından 47.’si düzenlenen Altın Kelebek ödülleri sahiplerine verildi. En iyi dizi ödülünü alan Camdaki Kız, bunu hak etti. Kanal D ekranında perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız, ilk sezondaki başarısını ikinci sezonda da sürdürüyor.

Reytingleri ile perşembe akşamları rakipsiz durumda olan dizinin hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlandı. Camdaki Kız’ın bu başarısı ile büyük bir hayali gerçekleşen Gülseren Budayıcıoğlu, ödül töreninde çifte mutluluk yaşadı.

Hem Camdaki Kız’ın ‘en iyi dizi’ seçilmesiyle gururlanan Gülseren Budayıcıoğlu, hem de bir hayalinin gerçek olmasıyla sevindi.

Kanal D'nin muhteşem dizisi Camdaki Kız bir hayali gerçekleştirdi! 7

Ünlü yazar yaptığı konuşmada şu sözleri ile dikkat çekti:

“Öncelikle bu kadar güzel ve yakışıklı insanın bir arada olduğu bir topluluğa bakmak çok hoş. Hayalimdi oldu. Çok değişik yollardan geldim buralara… Araya 40 yıllık bir doktorluk serüveni girdi. Sonra tekrar televizyonlara döndüm. Mesleğim bana çok şey öğretti ama daha fazlasını sıkıntısını dinlediğim insanlardan öğrendim.”

Masumlar Apartmanı isimli dizinin de hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlandı ve en iyi kadın oyucular Ezgi Mola ile Merve Dizdar bu diziden seçildi. Ünlü yazar için bir başka hikayesinin bu şekilde ödüllere konu olması da önemli bir gurur kaynağıydı.