Ana sayfa Sosyal Medya Baraj dizisi bitti ama bu yapım Biran Damla Yılmaz’a yeni aşk getirdi!

Baraj dizisi bitti ama bu yapım Biran Damla Yılmaz’a yeni aşk getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, Fox Tv ekranında 2 sezon süren ve 39. bölümü ile birlikte de final yaparak ekran ömrünü tamamlayan Baraj isimli dizide Nehir karakterine hayat vermişti.

Dizinin finalinden sonra dinlenmeye çekilen oyuncu, hem yoğun temponun bitmesi hem de yazın gelmesi ile bir hayli memnundu. Oyuncu, tatilde görüntülendi ve yüzünden gülücükler eksik olmuyordu. Yılmaz, “Gayet iyiyim. Yaz geldi artık, sette bitti, dinlendim güzel güzel” diye konuştu.

Bodrum’da güzel bir tatil yaptığını ve iyi dinlendiğini anlatan oyuncu, tv100 kameralarına konuştu. Baraj dizisinin yardımcı yönetmeni Deniz Can Çelik ile aşk yaşadığını ilan eden Biran Damla Yılmaz, bu konuyla ilgili soruları da yanıtladı.

Baraj dizisi ama bu yapım Biran Damla Yılmaz'a yeni aşk getirdi! 15

Yılmaz, “Gayet güzel gidiyor. Gayet keyifli, her şey yolunda. Çok şükür” diye konuştu. İlişkinin daha yeni başladığını anlatan oyuncu, yeni yeni birbirlerini tanıma aşamasında olduğunu anlattı.

Deniz Can Çelik ile tatile giden ve aşkını da ilan eden oyuncu, bir hayli neşeliydi ve bu neşesinde aşkın da katkısının olduğunu söyledi.

Baraj dizisinde Feyyaz Duman ve Burak Yörük ile birlikte başrolde yer alan Biran Damla Yılmaz, başarılı bir performans ortaya koydu. Oyuncu, tecrübe kazandığı yapımda Nehir karakteri ile hayranlarına farklı duygular yaşattı.

2020 yılında pandeminin ilk günlerinde başlayan Baraj dizisi iki bölüm sonra durdurulmuş ve 6 aylık aradan sonra Eylül ayında yeniden ekrana gelmişti. Dizinin ilk bölümleri düşük reytingler alsa da sonra hikayede sırlar ortaya çıkmış ve reytingler de yükselmişti. Biran Damla Yılmaz adına Baraj projesi oyunculukta kendisini geliştirdiği ve kariyerinde güçlü bir adım attığı yapım olarak geride kaldı.