Ana sayfa Sosyal Medya Son dönemin iki güçlü oyuncusu Seray Kaya ve Biran Damla Yılmaz kariyerlerinde çok iyi bir noktada!

Son dönemin iki güçlü oyuncusu Seray Kaya ve Biran Damla Yılmaz kariyerlerinde çok iyi bir noktada!

tarafından ker_def

Biran Damla Yılmaz ile Seray Kaya ikilisi bundan böyle Cumartesi akşamları yeni dizi Kopuk ile izleyicilerin karşısına geçecek.

Kaan Yıldırım’ın erkek başrol olarak yer aldığı dizide iki etkili kadın oyuncunun hikayenin taşıyıcısı olacaklarını söylemek yanlış olmayacaktır.

Kadın dizisiyle büyük çıkış yakalayan Seray Kaya, ardından yine iyi projelerde bulundu. Kuruluş Osman, Mahkum ve son olarak da Bir Küçük Gün Işığı dizileri ile yeteneklerini sergileyen, iddiasını ortaya koyan Seray Kaya için kariyer sıçraması yaşayacağı yeni bir proje geliyor.

Seray Kaya’nın hem ülkemizde hem de yurt dışında geniş bir hayran kitlesi bulunuyor.

Son dönemin iki güçlü oyuncusu Seray Kaya ve Biran Damla Yılmaz kariyerlerinde çok iyi bir noktada! 7

Kopuk dizisi Seray Kaya gibi yine son dönemin öne çıkan kadın oyuncularından olan Biran Damla Yılmaz için de çok önemli bir proje olarak gözüküyor.

Kırgın Çiçekler isimli dizideki Eylül karakteri ile iyi bir kariyer çıkışı yakalayan Biran Damla Yılmaz sonraki süreçte de güçlü projelerde bulundu. Canevim, Baraj ve Yasak Elma dizileri oyuncunun yeteneklerini sergilemesi bakımından akılda kalıcı projelerdi.

Hem Seray Kaya hem de Biran Damla Yılmaz’ın Kopuk isimli dizide bir araya gelmesi ve zıt iki kadın karakteri ile izleyicilere büyük heyecan katacak olmaları kariyerleri adına da bir sıçrama anlamına geliyor.