Ana sayfa Sosyal Medya Kopuk dizisi izleyici ile buluştu, Kaan Yıldırım, Seray Kaya ve Biran Damla Yılmaz hayranları coştu!

Kopuk dizisi izleyici ile buluştu, Kaan Yıldırım, Seray Kaya ve Biran Damla Yılmaz hayranları coştu!

tarafından ker_def

Yapımcılığını Med Yapım’ın, yönetmenliğini Koray Kerimoğlu’nun üstlendiği, senaryosunu Deniz Karaoğlu, Fuat Mete, Özden Selim Karadana’nın birlikte kaleme aldığı FOX’un yeni dizisi “Kopuk”un ilk bölümü izleyicilerle 27 Ocak Cumartesi akşamı buluştu.

Etkileyici ve farklı bir hikaye ortaya koyan dizinin ilk bölümü sosyal medya ortamında geniş bir kitleden destek buldu. Tanıtımları ile zaten sosyal medyada bir süredir konuşulan Kopuk dizisi için ekip 2 aydır yoğun bir çalışma içinde bulunuyor.

Son dönemin başarılı erkek oyuncularından Kaan Yıldırım ile kadın oyuncular arasında öne çıkan yetenekleri ile Seray Kaya ve Biran Damla Yılmaz yeniden ekranlara dönmüş oldu.

Fox TV’nin bu sezon başarılı yapımlarının arasına katılan Kopuk dizisinin Gönül Dağı ve Kardeşlerim gibi iki önemli yapımın karşısında alacağı reytingler de merak ediliyor.

Kopuk dizisi, cumartesi rekabetinde ayakta kalabilecek bir proje olarak tanımlanıyor.

Hiçbir iyiliğin cezasız kalmadığı bir dünyada oyunu tersine çevirmenin hala mümkün olduğunu anlatan dizinin kadrosunda Kaan Yıldırım, Seray Kaya ve Biran Damla Yılmaz’ın yanı sıra önemli isimler de bulunuyor.

Sarp Akkaya, Beren Gökyıldız ve Kadir Çermik yer alıyor.

Sarp Akkaya, Beren Gökyıldız, Edip Tepeli, Engin Alkan, Kadir Çermik, Melisa Doğu, Sahra Şaş, Mustafa Açılan, Merve Çağıran ile Ahmet Mümtaz Taylan da dizinin kadrosunda bulunuyor.