Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar dizisi efsane olmaya geliyor, TRT1 hedefi 12’den vuracak!

Barbaroslar dizisi efsane olmaya geliyor, TRT1 hedefi 12’den vuracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yeni sezonda bomba gibi bir tarihi dizi daha ekranlara geliyor… Dizi hayranlarının uzun süredir merakla bekledikleri Barbaroslar isimli yapımın yeni fragmanı ortaya çıktı.

Eylül veya Ekim ayında ilk bölümleri yayınlanması beklenen dizinin ön hazırlık süreci bir hayli uzun sürdü.Barbaros Hayreddin Paşa’nın hikayesinin ekrana geleceği Barbaroslar dizisinde Engin Altan Düzyatan ile Ulaş Tuna Astepe başrolde buluştu.

Etkileyici görüntülerle fragmanları bile büyük ilgi gören dizinin çok güçlü bir görsellik sunacağı da anlaşılıyor… Dizinin açık deniz sahnelerinin de Ege ve Akdeniz kıyılarında yapılmakta olduğuna yönelik bilgiler geliyordu.

Barbaroslar dizisinden yeni fragman paylaşıldı. TRT1 yakında dizinin izleyicilerle buluşacağı bilgisini verdi… dizi hayranları hem oyuncu kadrosunun hem görüntülerin hem de yaratılan atmosferin çok etkileyici olduğunu ve efsane bir dizi olacağını belirten yorumlar yapıyor.

“Kardeş, kardeşi karanlıkta koymaz!” ifadesiyle sunulan Barbaroslar dizisinin yeni fragman yine büyük bir ilgi gördü. Akdeniz’i Türk gölü haline getiren kahramanlarımızın hikâyesi yakında TRT 1’de başlayacak.

Dizi hayranları daha şimdiden çok heyecanlı. Efsane bir yapımın geleceği inancı çok yüksek. TRT1 yine milyonları ekran başına toplamayı başaracak. Barbaroslar dizisi öyle yüksek bir beklenti oluşturdu ki, dizi hayranları bir efsane olacağına daha şimdiden inandı… TRT1’in hem hikaye hem görsellik hem de inandırıcılık noktasında izleyicilere büyük bir yapım sunacağına olan inanç çok yüksek…