Ana sayfa Dizi Haberleri Ulaş Tuna Astepe yeniden setlere dönüyor, hayranları heyecanla bekliyor!

Ulaş Tuna Astepe yeniden setlere dönüyor, hayranları heyecanla bekliyor!

tarafından ker_def

Ulaş Tuna Astepe’yi Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Tahir karakteri ile kim unutabilir ki? Dizi izleyip de oyuncunun performansına hayran kalmayan yoktu.

Sen Anlat Karadeniz dizisinin dünyanın birçok ülkesinde yayınlanması ile birlikte oyuncu geniş bir hayran kitlesine kavuştu. Sonraki süreçte yine iyi projelerde izlediğimiz Ulaş Tuna Astepe, 2022 yılında Hayat Bugün isimli kısa süren dizinin ardından gelen teklifleri kabul etmemiş ve dinlenmeyi tercih etmişti.

Yeniden dizi setlerine Blu TV için hazırlanan bir dizi için dönüş yapacağı ortaya çıkan oyuncunun hayranları bu durumdan memnun.

Sosyal medya ortamında Ulaş Tuna Astepe’yi yeni bir karakter ile izleyecek olmanın mutluluğunu paylaşan hayranları, oyuncunun uzun bir ara verdiğini düşünüyor.

Yakında yeni dijital dizinin çekimleri başlayacak. Proje tasarımı ve hikayenin Hakan Bonomo gibi etkili bir isim tarafından oluşturulması da heyecanın artmasına naden oldu.

İlk ve Son ismi ile basında yeni proje hakkında detaylar olsa da, henüz hazırlık aşamasında olunduğunu ve değişiklikler olabileceğini belirtmek gerekiyor.