Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam dizisi, Sen Çal Kapımı’nın rolüne göz koydu!

Aşk Mantık İntikam dizisi, Sen Çal Kapımı’nın rolüne göz koydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Aşk Mantık İntikam dizisi çok beğenildi. Reytingleri çok iyi gelen dizinin hikayesine de izleyiciler adeta bayıldı… Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisi de çok iyi uyum yakaladı…

Dizinin birçok açıdan 2020 yılının Temmuz ayında başlayan Sen Çal Kapımı dizisinin ilk dönemini hatırlattığını söylemek yanlış olmayacaktır. Sen Çal Kapımı dizisi de ilk başladığı dönemde büyük ilgi görmüştü. Başrolde yer alan Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisi çok beğenilmiş, iyi reytingler alan dizi sosyal medyada da milyonlarca kişi tarafından desteklenmişti.

Aşk Mantık İntikam dizisi geçen yıl Sen Çal Kapımı’nın yarattığı etkinin bir benzerini yaptı… Hem başrol oyuncularının enerjisi çok beğenildi hem de hikaye izleyicilerin hoşuna gitti. Bunun yanı sıra sosyal medyada da Aşk Mantık İntikam dizisinin çok güçlendiğini gözlemliyoruz.

Geçen sezon Sen Çal Kapımı’nın yaz aylarına liderlik yapması gerçeği vardı. Şimdi ise romantik komedi noktasında Aşk Mantık İntikam dizisi lider pozisyonda.

Aşk Mantık İntikam dizisi, Sen Çal Kapımı'nın rolüne göz koydu! 7

Sen Çal Kapımı’nın sosyal medya gücünün bir benzerini kısa sürede elde eden Aşk Mantık İntikam, aynı başarıyı youtube ortamında da gösteriyor.

Geçen yıl Sen Çal Kapımı fragmanları bile saatler içinde müthiş izlenme oranlarına ulaşırdı. Şimdi aynı durumu Aşk Mantık İntikam’da da görüyoruz.

13 saat içinde Aşk Mantık İntikam dizisinin 5. bölüm fragmanının tam tamına 2.3 milyon izlenme elde ettiğini biliyor musunuz? Geçen yıl benzer durumlar Sen Çal Kapımı için geçerliydi. Bu sezon ise Aşk Mantık İntikam kardeş dizinin rolünü üzerine almışa benziyor.

Fox TV’nin iki dizisi de 1 yıl ara ile müthiş bir etkileşim dalgası oluşturuyor… Sen Çal Kapımı’nın rolleri artık Aşk Mantık İntikam tarafından sahiplenildi…