Ana sayfa Dizi Haberleri Ulaş Tuna Astepe’nin yeni kararı hayranlarını memnun etti!

Ulaş Tuna Astepe’nin yeni kararı hayranlarını memnun etti!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Ulaş Tuna Astepe, 1998 yılında dünyaya geldi ve 2012 yılında yer aldığı Karadayı dizisindeki Onur karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.

3 sezon süren Karadayı dizisinin ekibinde önemli deneyimler elde eden oyuncu, asıl büyük çıkışını ise Sen Anlat Karadeniz projesi ile gerçekleştirdi.

İrem Helvacıoğlu ile birlikte başrolünde yer aldığı dizinin dünyanın birçok ülkesinde gösterilmesi ile Ulaş Tuna Aspete, popülerliği Türkiye sınırlarının dışına da taşımayı başardı.

Son dönemde Barbaroslar dizisinde Hızır Reis karakteri ile dikkat çeken oyuncu, ayrıca Hayat Bugün isimli projede ise Barış karakterini canlandırdı.

Ulaş Tuna Astepe, 8 bölüm süren Hayat Bugün dizisinin ardından 2 sezondur gelen teklifleri inceliyor ama uygun bir yapım bulamıyordu.

Blu TV’de ikinci sezonunun çekilmesine karar verilen İlk ve Son dizisinde başrolde yer alacak olan Ulaş Tuna Astepe, hayranlarını memnun etti.

Projede Hazal Subaşı ile partnerlik yapacak olan oyuncu, iyi bir ekip ile güçlü bir hikaye içinde yer alacak ve İlk ve Son dizisinin ikinci sezondaki bölümleri 2024 yılı içinde izleyicilerle buluşacak.