Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar dizisi gümbür gümbür geliyor, ilk fragman harika!

Barbaroslar dizisi gümbür gümbür geliyor, ilk fragman harika!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında efsane olmaya aday bir dizi geliyor. Barbaros Hayreddin Paşa’nın hayatının anlatıldığı Barbaroslar isimli dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Uzun süre ön hazırlıkları yapılan dizi için yurt dışından uzman ekipler de getirilmişti.

Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’nin başrolünde yer aldığı TRT1’in yeni dizisi için yapılan çalışmalar sonunda meyvesini verdi. Dizinin açık deniz sahnelerinin de çekilmekte olduğu geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkmıştı. Yayınlanan ilk fragman da büyük bir ilgi gördü.

Barbaroslar dizisi Akdeniz’i Türk gölü haline getiren kahramanların hikâyesi olarak izleyicilerle buluşmayı bekliyor. Eylül ayında muhtemelen TRT1 ekranında ilk bölümlerinin yayınlanması beklenen dizi için yoğun ve büyük emekler verilerek çalışmalar sürdürülüyor.

İşte Barbaroslar dizisinin herkesi çok etkileyen ilk fragmanı:

Payitaht Abdülhamid dizisini uzun süre yönetem Doğan Ümit Karaca’nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin açık deniz sahnelerinin çekimleri için Marmaris ve Antalya dolaylarında çekimler gerçekleştirildi ve ortaya görsel zenginliği çok yüksek görüntüler çıktı.

Dizide Oruç Reis olarak izleyeceğimiz Engin Altan Düzyatan, dizinin Eylül ayında başlayacağını da bir röportajında ifade etmişti. Oyuncu, çalışmaların devam ettiğini ve yoğun bir emek verildiğini de belirtmişti.

Barbaroslar dizisi gümbür gümbür geliyor, ilk fragman harika! 8

Dizi hakkında da konuşan oyuncu, ” Çok kitap okuduk. Dönemle ilgili çok araştırma yaptım” diyerek projeye ne kadar önem verdiğini de anlatmıştı.

Diriliş Ertuğrul dizisinde 5 sezon müthiş bir başarı sağlayan oyuncu, “Şu anda da böyle rollerde oynamaktan zevk alıyorum gerçekten” diyerek tarihi yapımları sevdiğini de dile getirdi.

Barbaroslar dizisi gümbür gümbür geliyor, ilk fragman harika! 9

Ulaş Tuna Astepe dizide Barbaros Hayreddin Paşa olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Sen Anlat Karadeniz’den sonra genç oyuncu için kariyeri adına çok önemli bir rol olduğu da ortada. Astepe’nin performansını da hayranları çok merak ediyor.