Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisi 110. yeni bölümde Ömer ölüm ile burun buruna geldi!

Teşkilat dizisi 110. yeni bölümde Ömer ölüm ile burun buruna geldi!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarına geldiği günden bu yana izleyicilerin favorisi olan Teşkilat, dün akşam yine aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle beğeni topladı.

AB grubunda pazar akşamını birincilikle tamamlayan dizi tüm kişiler ve ABC1 gruplarında ise ikincilikler elde etti.

Teşkilat 110.Bölümde Neler Yaşandı? İşte tüm detaylar:

Ömer Ölümle Burun Buruna

Sena’nın ölümüyle tüm ekip büyük bir üzüntü yaşarken, Korkut ise olanların hesabını sormak için katilin peşine düştü. Katilinin cezasını kendi kesmek isteyen Korkut, Gündüz’ün kardeşini polislere teslim etti.

Diğer tarafta örgüte giden kargonun yeri tespit edildi. Ömer ve Neslihan hem sahadan hem masadan harekat planı hazırladı. Ömer’in durumu gittikçe daha da kötüye gidince Neslihan yeni bir hamle yaptı.

Neslihan, Çetin’i köşeye sıkıştırarak Ömer’e enjekte edilen biyolojik silahı üreten kişi ve laboratuvarın İsviçre’de olduğunu öğrendi.

Örgüte yapılacak olan sevkiyatın tamamlanmadan durdurulması için Ömer ve Pehlivan, Lübnan’a doğru yola çıktı.

Ele geçirilen sistemin imha edilmesi için siha ekipleri göreve hazır bir şekilde beklerken operasyon sırasında Ömer’in fenalaşması ortalığı karıştırdı.

Neslihan, İsviçre’de Ömer’i kurtaracak olan ilacı ele geçirirken, Ömer ise sihaların operasyonuna rağmen depoyu terk edemeyince bambaşka bir tehlikeyle burun buruna geldi.

‘Teşkilat’, yeni bölümleriyle pazar akşamı TRT 1’de.