Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi Türk dizi tarihinin en başarılı projelerinden birisi oldu!

Gönül Dağı dizisi Türk dizi tarihinin en başarılı projelerinden birisi oldu!

tarafından ker_def

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor.

Ülkemizin çok önemli sorunlarına parmak basarak, sevgi, saygı, hoşgörü ve geleneksel değerlerimizle harmanlanmış samimi senaryosu ile izleyicileri hem duygulandıran hem de yüzlerindeki eksik etmeyen Gönül Dağı, gençleri girişimcilik konusunda motive etmeye ve onlara rehberlik etmeye devam ediyor.

Dizinin dördüncü sezonu 8 Haziran Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 142. bölüm ile birlikte tamamlanacak. Beşinci sezonda da izleyicilerle ekranda buluşacak olan Gönül Dağı dizisi hem hikayesi hem başarılı oyunculuk performansları hem de 4 sezona yayılan büyük reyting başarısı ile Türk dizi tarihine adını altın harflerle yazdırmayı başardı.

4 sezon birbiri ardına başarılı sonuçlar almak ve milyonlarca izleyiciyi ekranda bir araya getirmek hiç de kolay bir iş değil. Ancak Gönül Dağı projesi bunu başardı. Anadolu’nun ortasında Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde dört yıl önce başlayan bu güçlü hikaye yıllardır milyonlarca izleyiciyi kendisine çekiyor.

TRT1’in en güvendiği projelerin başında gelen Gönül Dağı dizisi gelecek sezon yine ekranda yer almaya devam edecek.

Yaz döneminde dinlenecek olan dizinin ekibinin Eylül ayı gibi yeniden bir araya gelerek çekimlere başlaması ve gelecek sezonda da başarılar elde etmesi bekleniyor.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nın oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

“Nazlı Pınar Kaya, Melis Sevinç, Hazal Çağlar, Ferdi Sancar, Erdal Cindoruk, Feyza Işık, Ege Aydan, Süeda Çil, Serkan Kuru, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Burak Can, Nuri Gökaşan, Zümre Meğreli, Hüseyin Sevimli, Öge Sözbaş, Müjde Zeynep Akdeniz, Şive Şenözen, Ulviye Karaca, Sait Seçkin, Hande Nur Tekin, Sercan İnceer, Burak Haktanır, Eren Can Vurucu, Faruk Karagül, Gözde Dernek, Kaptan Gürman, Öznur Yağcı, Mesude Türkmen, Kaan Şençubukçu, Ataberk Tufan, Ömer Batu Dağlı, Bade Irazlı, İpek Uzkalan, İmren Şengel, Kübra Balcan.”