Ana sayfa Sosyal Medya Barbaroslar setinden yeni fotoğraflar! Belli ki çok büyük bir proje geliyor!

Barbaroslar setinden yeni fotoğraflar! Belli ki çok büyük bir proje geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk denizcilik tarihinin efsane karakterleri Barbaros Hayreddin Paşa ve kardeşlerinin hikayesinin anlatıldığı TRT 1 dizisi Barbaroslar için çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Eylülde yayınlanmaya başlayacak dizinin setinden gelen fotoğraflar projenin büyüklüğünün de önemli bir kanıtı!

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’nin paylaştığı Barbaroslar dizisi belli ki izleyicileri gerçek bir masal dünyasına taşıyacak. Dizinin setinden yeni fotoğraflar, TRT Genel Müdürü İbrahim Eren tarafından Twitter’da paylaşıldı. Fotoğrafta dizi setinin ne kadar etkileyici olduğu ve bütçenin büyüklüğü açıkça belli oluyor.

İbrahim Eren paylaşımını, “Barbaros kardeşlerin hikâyesini anlatacağımız dizimizin çekimleri devam ediyor. Yakında @TRT1’de!” sözleriyle paylaştı.

Barbaroslar setinden yeni fotoğraflar! Belli ki çok büyük bir proje geliyor! 9

Barbaroslar dizisi Akdeniz’i Türk gölü haline getiren kahramanların hikâyesi olarak izleyicilerle buluşmayı bekliyor. Eylül ayında TRT1 ekranında yayınlanmaya başlayan dizi kahraman Türk denizcileri Barbaros Hayreddin Paşa ve kardeşlerinin hikayesini anlatıyor.

Barbaroslar setinden yeni fotoğraflar! Belli ki çok büyük bir proje geliyor! 10

Payitaht Abdülhamid dizisinin yönetmeni Doğan Ümit Karaca’nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin açık deniz sahneleri Marmaris ve Antalya’da gerçekleştiriliyor.

Barbaroslar setinden yeni fotoğraflar! Belli ki çok büyük bir proje geliyor! 11

Dizide Ulaş Tuna Astepe Barbaros Hayreddin Paşa, Engin Altan Düzyatan da kardeşi Oruç Reis karakterini canlandıracak.

Barbaroslar setinden yeni fotoğraflar! Belli ki çok büyük bir proje geliyor! 12

Düzyatan ve Astepe’den sonra diziye katıldığı açıklanan isimler Yetkin Dikinciler, Caner Topçu ve Bahadır Yenişehirlioğlu olmuştu. Yaklaşık bir hafta önce Barbaroslar dizisinin oyuncu kadrosuna Gülcan Arslan, Melis Babadağ, Pelin Akil ile Yiğit Özşener’in de katıldığı ortaya atılmıştı.

Barbaroslar setinden yeni fotoğraflar! Belli ki çok büyük bir proje geliyor! 13