Ana sayfa Sosyal Medya Ekranlara veda etmeye hazırlanan Menajerimi Ara yine birinci, hep birinci!

Ekranlara veda etmeye hazırlanan Menajerimi Ara yine birinci, hep birinci!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin sevilen dizilerinden Menajerimi Ara çok yakında ekrana veda etmeye hazırlanıyor. Vedasına çok kalmasına rağmen dizi, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında birinciliğini sürdürüyor.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 4 Temmuz Pazar günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazar gününün galibi Star TV dizisi Menajerimi Ara oldu.

Bugüne kadar izleyicinin hiç şahit olmadığı menajerlik ve ünlüler dünyasını eğlenceli bir şekilde anlatan, her bölümünde farklı birer ünlü ismi konuk eden Menajerimi Ara dizisi 44 haftadır seyircileri büyülü bir dünyaya taşıyor.

Ekranlara veda etmeye hazırlanan Menajerimi Ara yine birinci, hep birinci! 7

Genç oyuncular Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş’ın canlandırdığı Fırat ve Dicle’nin arasındaki etkileyici aşk izleyicilerin diziye olan bağımlılığını iyice artırmış durumda. Öyle ki iki genç oyuncunun bir araya gelebileceği yeni bir proje hakkında ortalıkta söylentiler dolaşıyor.

Menajerimi Ara dizisi 11 Temmuz Pazar akşamı yayınlanacak 45. bölümüyle ekranlara veda edecek. Daha önce 47 bölümde veda edeceği açıklanan dizinin finali, bayram tatili sebebiyle iki hafta öne çekildi.

Ancak finaline sadece bir hafta kalmasına rağmen sosyal medyada hiç kimse Menajerimi Ara dizisini durduramıyor. Nitekim dizi dün gün boyunca hakkında yapılan 85.408 sosyal medya paylaşımıyla birinci oldu.

Menajerimi Ara’nın aynı gece yayınlanan tek rakibi ise yeni ekrana gelmeye başlayan Baş Belası adlı dizi. Başrollerini İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’in paylaştığı çok sevildi. Reytinglerde de çok iyi sonuç alıyor. Ancak bu, sosyal medyada Menajerimi Ara dizisini geçemeği gerçeğini ortadan kaldırmıyor.

Reytinglerde tüm kişiler ve AB gruplarında günü ikincilikle, ABC1’de ise üçüncülükle bitiren Baş Belası dizisi sosyal medyada Menajerimi Ara dizisinin çok çok gerisinde kaldı. Dün akşam üçüncü bölümü yayınlanan komedi polisiye türündeki dizi hakkında sosyal medyapa yapılan paylaşım sayısı 17.654 oldu.