Ana sayfa Sosyal Medya Başak Gümülcinelioğlu, Yargı dizisine olan büyük ilginin perde arkasını araladı!

Başak Gümülcinelioğlu, Yargı dizisine olan büyük ilginin perde arkasını araladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinde Pırıl karakteri ile dikkatleri çeken Başak Gümülcinelioğlu, 1991 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Genç oyuncu, 2018 yılından bu yana setlerde yer alıyor.

8. Gün isimli dizinin ardından Erkenci Kuş’taki Deniz karakteri ile dikkat çeken Başak Gümülcinelioğlu, izleyicilerin sevgisini Sen Çal Kapımı dizisiyle kazandı.

Yarım Kalan Aşklar isimli dijital dizide de Çağla olarak izlediğimiz oyuncu, yeni sezonda Yargı dizisine katıldı. Kanal D’de yayınlanan ve Pazar akşamları büyük başarı kazanan Yargı’da oyuncuyu Neva karakterinde izliyoruz.

Yargı dizisinin büyük başarısına katkıda bulunan Başak Gümülcinelioğlu, seyircinin işi bağrına bastığını belirtti. Oyuncu, “Karakterlerin bu işte en çok sevilmesinin sebebi gerçekten çok gerçek. Yani kimse kusursuz değil. Kimse hatasız değil. Herkesin hatasının da ya çocukluğunda ya şu an yaşadığı durumdan ötürü bir sebebi var. Öyle bir dünya kuruyor ki Sema Ergenekon, biz her bölüm okurken, aydınlanmalar yaşıyoruz” açıklamasını yaptı.

Diziyi okuma ve oynama sürecinden sonra izlemenin de kendileri için önemli olduğunu anlatan genç oyuncu, kendisinin de çıkan işten çok memnun olduğunu belirtti.

Oyuncu, karakterlerin normal hayatta uygun bulunmasının izleyicilerin bu kadar büyük ilgi göstermesinin ana sebebi olduğunu ifade etti.

Çağrı Çıtanak ile aşk yaşayan oyuncu, koronavirüs nedeniyle aşı olduklarını da söyledi.