Ana sayfa Dizi Haberleri Alperen Duymaz’ın başrolündeki Erkek Severse dizisinde hayatın kendisini bulacaksınız!

Alperen Duymaz’ın başrolündeki Erkek Severse dizisinde hayatın kendisini bulacaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bein Conncet platformu için çekimlerine devam edilen Erkek Severse isimli romantik komedi dizisi merakla bekleniyor. Henüz yayın tarihi belli olmayan dizinin hikayesini Aslı Zengin yazdı.

Alperen Duymaz hayranlarının heyecanla bekledikleri dizide ayrıca; Büşra Develi, Yasemin Allen, Yağız Can Konyalı, Tolga Güleç, Görkem Sevindik, Aslı Sümen ve Çağrı Çıtanak gibi oyuncular da bulunuyor. Çağrı Çıtanak yeni projede farklı bir karaktere hayat verdiğini anlattı. Dizinin hayatın kendisini anlattığı detayını veren oyuncu, şöyle konuştu:

“Erkek Severse diye bir iş. Gold Film yapımını üstlendi. Bein Connect’te yayınlanacak. Şu anda çekiyoruz. Ne zaman yayına gireceği netleşmedi. Yakın zamanda yayına girecektir diye düşünüyorum. Biz gayet keyifliyiz, mutlu mesut çekiyoruz. Setimiz de gayet keyifli. İş de güzel çıkıyor gibi görüyoruz şu anda.”

Alperen Duymaz'ın başrolündeki Erkek Severse dizisinde hayatın kendisini bulacaksınız! 7

Televizyon dizilerindeki reyting baskısını hatırlatan muhabire Çağrı Çıtanak, televizyon dizisi yapmanın zorluklarından bahsetti.

Oyuncu, “Siz çok güzel bir iş yapsanız bile, reyting almıyor. Bu iş nasıl bu kadar uzun gitti dediğimiz işler de oluyor. Televizyonda gol yeme şansınız oluyor ama dijitalde öyle bir dert yok. Daha düşük süreli dizileri daha uzun vadede çekme şansımız olduğu için, nitelik olarak da daha güzel iş çıkıyor. Reyting konusunda da çok daha rahatız” dedi.

Çağrı Çıtanak, Erkek Severse isimli romantik komedi dizisinde çok farklı bir karakteri canlandırdığını ifade etti. Alperen Duymaz’ın canlandırdığı karakterin en yakın arkadaşı Mete olarak hikayede yer aldığını anlatan Çağrı Çıtanak, romantik komedi ve hayatın kendisini anlatan bir iş çektiklerini ifade etti.