Ana sayfa Sosyal Medya Başarılarla dolu bir yıla imza atan oyuncu Salih Bademci 2021’i brokoliye benzetti ama!…

Başarılarla dolu bir yıla imza atan oyuncu Salih Bademci 2021’i brokoliye benzetti ama!…

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2021 yılı ünlü oyuncu Salih Bademci’nin kariyeri açısından unutulmayacak bir yıl oldu. Bu yıl ekranlarda adeta Salih Bademci fırtınası esti.

Ünlü oyuncu, 3 farklı dizide 3 farklı rolde harika iş çıkarttı! 2021 yılında yer aldığı dizilerle dikkatleri üzerine çeken Salih Bademci, üst üste farklı rollerle hayranlarını da fazlasıyla şaşırttı.

Bütün bu rolleri canlandırmadaki başarısı Salih Bademciye yılın son ayında bir de ödül getirdi. Yetenekli oyuncuya, GQ Türkiye tarafından düzenlenen gecede Yılın Oyuncusu Ödülü verildi.  Yılın en iyilerinin ödül aldığı gecede, Salih Bademci GQ tarafından “Men Of The Year 2021” ilan edildi.

Peki, Salih Bademci’nin açısından 2021 nasıl bir yıl oldu? Ünlü oyuncu, esprili bir instagram paylaşımıyla 2021 yılını yorumladı.

Başarılarla dolu bir yıla imza atan oyuncu Salih Bademci 2021'i brokoliye benzetti ama!... 7

Oyuncu kızı İklim’İn bir fotoğrafını paylaşarak fotoğraf karesinin altına, ‘2021 brokoli gibi bir yıldı. Ama öyle güzel soslanmıştı ki gerçek tadını hiç almadım. Emeği ve gönlü geçen herkese bin teşekkür ederim. Ve evet, İklim Bademci’ notunu düştü.

Oyuncu 2021’de şu yapımlarla ekranlara damga vurdu; , Show TV’de Burçin Terzioğlu ile baş rolü paylaştığı ve geçtiğimiz ay final yapan Yalancı dizisinde psikopat doktor ‘Mehmet Emir’ karakteriyle harikalar yarattı.

Blu TV’de ekranlara gelen İlk ve Son dizisinde Özge Özpirinçci ile rol alan Salih Bademci burada da yine çok farklı bir rolle ekranlara geldi.

Salih Bademci, Netflix’de yayınlanan Kulüp dizisinde canlandırdığı ‘Selim Songür’ karakteriyle ise izleyiciyi ters köşe yaptı. Oyuncu adeta yeteneğini konuşturduğu karakteriyle hem izleyiciden hem de TV eleştirmenlerinden övgü dolu yorumlar aldı.