Ana sayfa Sosyal Medya Kral geri dönüyor! Çağatay Ulusoy’un Süslü Korkuluk dizisi sosyal medyada çok konuşuldu!

Kral geri dönüyor! Çağatay Ulusoy’un Süslü Korkuluk dizisi sosyal medyada çok konuşuldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 4 yıl aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönüş yapacak olan Çağatay Ulusoy, en son İçerde ile Show TV ekranında yer almıştı. Şimdi ise oyuncu tv8’in yeni dizisi için tekrar setlere dönüş yaptı.

Ünlü yönetmen Cem Karcı’nın yoğun bir çalışma yürüttüğü Süslü Korkuluk isimli dizinin ilk fragmanının yayınlanması dizi hayranları için yılbaşı sürprizi oldu. Acun Ilıcalı, sahibi olduğu tv8’in yeni dizisini O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında duyurdu.

Çağatay Ulusoy hayranları ise sosyal medyada yaptıkları yorumlarla dizi için büyük heyecan içinde olduklarını belirten ifadeler paylaştı. “Kral geri dönüyor, özlettin kendini” diye yorum bırakan dizi hayranları, Çağatay Ulusoy’un yeniden televizyon ekranına dönecek olmasından çok memnun.

“Yolun açık olsun, heyecanla bekliyoruz” diye mesaj bırakan dizi hayranları, başarı dileklerini de mesajlarına yansıttı.

Acun Ilıcalı da twitter hesabından dizinin fragmanını yayınlayarak, tanıtım çabasına sosyal medya üzerinden de destek sunmuş oldu.

Acun Ilıcalı, “Başrolde Çağatay Ulusoy ile yeni dizimiz “Süslü Korkuluk” yakında TV8’de” ifadesiyle fragmanı paylaştı.

Süslü Korkuluk isimli yeni dizinin heyecanını yaşayan birçok dizi hayranı kadın başrol oyuncusunu merak etmeye başladı.

Dizide Çağatay Ulusoy’a kim eşlik edecek? Bu sorunun yanıtı henüz netleşmedi. Ancak Alina Boz ile Hafsanur Sancaktutan’a teklif götürüldüğü haberleri ortaya çıktı.

Gelişmeler oldukça sayfalarımızda yer vermeye devam edeceğiz.