Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy’un Süslü Korkuluk dizisinden yeni yıl sürprizi!

Çağatay Ulusoy’un Süslü Korkuluk dizisinden yeni yıl sürprizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında 2022 yılında yayınlanacak olan önemli dizilerden birisi de Süslü Korkuluk olacak. Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer alacağı projenin ilk fragmanı yayınlandı.

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında ilk kez yayınlanan dizinin görüntüleri izleyicilerin büyük ilgisini çekti. Çağatay Ulusoy’un bir tarladaki korkuluğun üzerine kıyafetler diktiği fragmanda ünlü oyuncunun yeni rolü de böylece ortaya çıkmış oldu.

Cem Karcı’nın yönetmenliğini yaptığı dizinin ilk fragmanında Çağatay Ulusoy’u dizi hayranları bir kıyafet tasarımcısı olarak gördü. Oyuncu, dikiş makinesi ile kıyafetler diken bir karakterle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Süslü Korkuluk isimli proje OGM Pictures imzasını taşıyor… Dizinin başrol kadın oyuncusu konusunda da henüz bir karar verilmiş değil…

Çağatay Ulusoy’a başrolde eşlik etmeleri için Alina Boz ve Hafsanur Sancaktutan ile görüşmeler yapıldığına dair bilgiler ortaya çıktı. Ancak herhangi bir anlaşma olduğuna yönelik bilgi yok.

Çağatay Ulusoy, 2018 yılında final yapan İçerde dizisinden 4 yıl sonra yeniden televizyon dizilerine Süslü Korkuluk ile dönüş yapmaya hazırlanıyor.