Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam’ın Reyhan’ı Birgül Ulusoy aynı kanalda başka dizide!

Aşk Mantık İntikam’ın Reyhan’ı Birgül Ulusoy aynı kanalda başka dizide!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Aşk Mantık İntikam isimli dizinin kadrosunda yer alan Birgül Ulusoy, yine aynı kanalın bir başka dizisi olan Elkızı’na transfer oldu.

Yaz döneminde başlayan Aşk Mantık İntikam dizisi Cuma akşamları etkili performan sergiliyor. Dizinin hikayesinde Reyhan karakterini canlandıran Birgül Ulusoy da başarılı performansı ile göz doldurdu.

1972 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, hem tiyatro hem sinema hem de televizyon dizilerinde birbirinden etkili roller canlandırdı. 1993 yılından bu yana dizi setlerinde gördüğümüz Birgül Ulusoy’un kariyerinde birbirinden iddialı projeler bulunuyor.

Çiçek Taksi, Adını Feriha Koydum, O Hayat Benim, Kırgın Çiçekler, Aşk ve Mavi gibi birbirinden etkili dizilerde izlediğimiz Birgül Ulusoy, artık Elkızı isimli yapımda kendini gösterecek.

Aşk Mantık İntikam'ın Reyhan'ı Birgül Ulusoy aynı kanalda başka dizide! 7

Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Elkızı, düşmekte olan reytingleri nedeniyle sınırda olan bir proje. Fox TV’nin yeni dizisinde Birgül Ulusoy Cevriye isimli yeni karaktere hayat verecek.

Geçtiğimiz günlerde diziye Gökçe Akyıldız’ın Songül isimli karakter ile katıldığı ortaya çıkmıştı. Songül karakterinin annesi Cevriye olarak da Birgül Ulusoy ile anlaşma yapıldı.

Sevda Erginci ile Birgül Ulusoy daha önce Veda isimli dizide birlikte rol almıştı. İkili yeniden bir dizide buluşmuş oldu.