Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisinde o karaktere çok yazık oldu!

Benim Adım Melek dizisinde o karaktere çok yazık oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Benim Adım Melek, Çarşamba akşamları sevilen yapımlardan birisi.Reytingleri ile de mutlu eden yapımda Nehir Erdoğan ve Kutsi başrolde buluştu.

Nehir Erdoğan’ın Melek karakteri ile göz yaşında kurtulamadığı, kanser hastalığı ile boğuştuğu sırada başına gelmeyenin kalmadığı bir yapım izliyor.

Birçok dizi hayranı Melek karakterinde kendini bulduğunu belirten yorumlarda bulunuyor.Diziyi izleten en önemli unsurların başında da bu faktör geliyor.Ancak bir başka nokta daha var ki, izleyiciler adeta sinir küpü…

Rabia Soytürk’ün canlandırdığı Defne karakteri, dizide son bölümlerde yaptıkları ile izleyicileri bırakın deli etmeyi, adeta nefret ettiriyor… Ömer ile güzel bir aşka yelken açtıktan sonra başına buyruk davranan Defne karakterinin bir de yeni bir sevgilisi edindiğinin 18.bölüm 2.fragmanında ortaya çıkması izleyicileri sinir etti. Videodan fragmanı izleyebilirsiniz.

Defne karakterine yönelik birçok olumsuz yorumu sosyal medyada bulabilirsiniz. Rabia Soytürk’ün başarılı performansı da tepkileri artmasında önemli bir etken.

Ancak sorulan soru da şu, neden senaristler Defne karakterini bir anda iyi bir noktadan kötü bir noktaya sürükledi.

Benim Adım Melek dizisinde o karaktere çok yazık oldu! 7

Defne’nin Ömer ile aşkını isteyen ve hayal kırıklığı yaşayan dizi takipçileri, “Defne ile yola çıkılmaz. Defne gibilerine Ömer gibi temiz gençler fazla gelir” diyerek bu karakterden artık hoşlanmadıklarını ifade ediyor.

Defne’ye yönelik tepkiler devam ederken, izleyicilerin sinirlerini bir hayli bozulduğu da görülüyor.