Ana sayfa Dizi Haberleri İsmail Ege Şaşmaz ile Rabia Soytürk ikilisi yeni sezonun favori dizi çiftlerinden birisi olacak!

İsmail Ege Şaşmaz ile Rabia Soytürk ikilisi yeni sezonun favori dizi çiftlerinden birisi olacak!

tarafından ker_def

Kör Nokta isimli yeni televizyon dizisinin çekimlerine başlandı. Ünlü yönetmen ve yapımcı Osman Sınav’ın imzasını taşıyan yeni dizi atv ekranında yayınlanacak.

Kör Nokta isimli dram hikayesinin başrolünde Rabia Soytürk ile İsmail Ege Şaşmaz bulunuyor. Dizinin çekimlerinin başladığı bildirildi. Birçok dizi hayranı Eylül ayında başlayacak olan 2024-2025 dizi sezonunu sabırsızlıkla bekliyor.

Yeni proje haberleri bir biri ardına geliyor ve yaz döneminde ekranda pek dizi olmaması da Eylül ayında başlayacak yeni sezondaki projelerin daha da çok dikkat çekmesine neden oluyor.

Rabia Soytürk ile İsmail Ege Şaşmaz ikilisi de yer aldıkları projelerle yeteneklerini kanıtlayan ve son dönemin öne çıkan iki genç ismi olarak böyle etkili bir yapımda önemli bir sorumluluk üstlendi.

İkilinin enerjisi ve uyumu çok merak ediliyor. Sosyal medyadaki ilk yorumlara bakıldığı zaman izleyicilerin ilgisinin yüksek olduğunu görebilirsiniz.

Yeni dizi sezonunda İsmail Ege Şaşmaz ile Rabia Soytürk ikilisi favori dizi çiftlerinden birisi olarak gösteriliyor.