Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisinde izleyicilerin istedikleri farklı, dizinin gidişatı başka!

Kuruluş Osman dizisinde izleyicilerin istedikleri farklı, dizinin gidişatı başka!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – atv ekranında Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşan Kuruluş Osman dizisi, 8. yeni bölümü ile 29 Ocak akşamı yayınlanacak. Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı dizide yine önemli sahneler izleyenleri bekliyor.

Reytingleri ile Çarşamba akşamlarının tartışmasız birincisi konumundaki Kuruluş Osman’ı heyecanla bekleyen hayranlarının bazı istekleri var.

Dizinin 8. bölümünden 2. fragman yayınlandı. İzleyiciler yine dikkat çeken bir bölüm geleceğini düşünüyor. Bazı isteklerini de sosyal medyadan duyuruyor. Öncelikle 8.bölümden 2. fragmanı izleyelim:

Kuruluş Osman hayranları bölümler geçtikçe, olayların içine iyice girdikçe eksik kalan bir yan olduğunu belirtiyor.Bu da güçlü savaş sahneleri. Diziler için en zoru da inandırıcı bir savaş sahnesi oluşturmak. Kuruluş Osman hayranları güçlü savaş sahnelerinin ara ara ekrana gelmesini ve izleyicilerin bu yöndeki beklentilerinin tatmin edilmesini istiyor.

Bir diğer istek ise Ertuğrul Gazi’nin yani Engin Altan Düzyatan’ın yapıma yeniden dönmesi. Hatta bir izleyici Bala’yı Edebali’den Ertuğrul Beyin gelip istemesinin çok güzel olacağı düşüncesinde.

Bazı dizi hayranları ise Osman’ın rüyasına Süleyman Şah’ın girmesini arzu ettiklerini belirtiyor.

Burak Özçivit’in oyunculuğu da her geçen gün hayranlar tarafından daha da çok takdir görüyor. Bu notu da ekleyelim.