Ana sayfa Dizi Arşivi Benim İçin Üzülme Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Benim İçin Üzülme Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Benim İçin Üzülme, Boyut Film imzalı, yönetmenliğini Serkan Birinci’nin yaptığı, senaryosunu Onur Kocal ile Selami Genli’nin birlikte kaleme aldığı, dram türünde ki Türk yapımı televizyon dizisidir. Dizinin hikayesi Mahsun Kırmızıgül’e aittir.

Fulya Zenginer, Tansel Öngel, Çağlar Ertuğrul, Öykü Çelik gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan dizi, 2 sezon boyunca ekranda kaldı. Toplam 55 bölüm yayınlanan dizi, milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplamayı başardı.

Benim İçin Üzülme Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:

Kanal: ATV- Show TV
Yapımcı: Boyut Film
Türü: Dram
Yayın Tarihi: 6 Kasım 2012- 29 Nisan 2014
Mekan: Artvin, Rize, Trabzon, Kars, Gürcistan-Batum
Süresi: 90 dakika
Müzik: Cem Tuncer, Nail Yurtsever, Ercüment Orkut, Metin Kalaç, Ercan Tanrıverdi.
Başrol: Fulya Zenginer, Tansel Öngel, Çağlar Ertuğrul, Öykü Çelik.
Oyuncular: Eren Hacısalihoğlu, Rana Cabbar, Selin Şekerci, Beyazıd Gülercan, Sacide Taşaner, Ünal Silver, Rüçhan Çalışkur, Necmeddin Çobanoğlu, Yasemin Büyükağaoğlu.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Yayınlandığı dönemde dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanıldı. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşıldı.

Twitter: https://twitter.com/benmicnuzlme
Facebook: https://tr-tr.facebook.com/benimicinuzulmetv
Resmi internet sayfası: https://www.atv.com.tr/klasik-diziler/benim-icin-uzulme/hakkinda

TÜM HABERLER:

Benim İçin Üzülme dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz. Tüm haberleri okumak için tıklayın…

GENEL İZLENİM:

Laz genci ile Kürt kızının zorluklarla dolu aşkını anlatan Benim İçin Üzülme dizisi yayınlandığı dönemde, apayrı coğrafyalarda, farklı dillerde birbirinden değişik hikayeleri ve karakterleri ekrana taşıdı. Hikayesi Mahsun Kırmızıgül’e ait olan ve İstanbul’ dan Batum’ a, Kars’ tan Artvin Hopa’ ya kadar uzanan bir aşk masalının anlatıldığı dizi yüreğe dokunan konusu ile izleyici tarafından da çok sevildi.

Benim İçin Üzülme Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

HİKAYESİ:

Karadeniz’ in iki köklü ailesinin oğulları kan kardeşler Niyazi ve Harun, babasıyla birlikte Karadeniz’e mevsimlik işçi olarak gelmiş olan dünyalar güzeli doğulu kız, Buke’ ye aşık olurlar. Bu aşk, iki aileyi de sonu gelmez acılara sürükleyecek, geri dönülmez bir çatışmanın fitilini ateşleyecektir.

Diğer yandan, Avcıoğlu ailesinin yıllardır evinden uzak kalan başarılı, zeki ve yakışıklı oğlu Sinan, onu öz oğlu gibi seven maden kralı ŞahinYılmaz’ın genç ve güzel eşi Kılıçoğlu’larından Bahar’la tanışacaktır. Şahin’in işlerinin başına geçirmek istediği Sinan ve karısı Bahar’ı; iki ailenin aklına bile getirmek istemeyeceği çok farklı bir gelecek bekliyordur.

Ayrıca dedesinin baskılarına boyun eğmeyip Batum’da bale eğitimi almak isteyen Birgül ile her şeye rağmen hayata tutunmaya çalışan zihinsel özürlü abisi Orhan, hayalleri için önlerine çıkan tüm engelleri aşmaya çalışacak ve sonuna kadar mücadele edeceklerdir.

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)

Tansel Öngel (Niyazi Avcıoğlu) 33 yaşında. Bekar. Çocukluk arkadaşı Harun ile beraber sahibi oldukları teknede balıkçılık yapmaktadır. Çalışkan ve mert bir adamdır.

Fulya Zenginer (Buke) 24 yaşında. Çok güzel bir Kürt kızı. Babası Davut ve amcasının oğlu Şiyar ile beraber Hopa’ya çay toplamak için gelmiş mevsimlik işçi.

Çağlar Ertuğrul (Sinan Avcıoğlu) 28 yaşında. Bekar. Küçük yaşta İstanbul’a gitmiş, Üniversiteyi bitirdikten sonra master yapmak için İngitere’ ye gitmiştir. Askerlik görevinden sonra Hopa’ya dönmüştür. Yakışıklı, soğukkanlı ve zekidir.

Öykü Çelik (Bahar Yılmaz) 27 yaşında. Şahin Yılmaz’ın ikinci karısı. Karadeniz Teknik Üniversitesi mezunu. Kendini geliştirmiş, kültürlü, hobisi fotoğraf çekmek olan çok güzel genç bir kadın.

Eren Hacısalihoğlu (Harun Kılıçoğlu) 33 yaşında. Bekar. Ortağı Niyazi ile beraber balıkçılık yapmaktadır. Çalışkan ve sevilen bir adamdır.

Rana Cabbar( Resul Kılıçoğlu) 60 yaşında. Hacer’in kocası. Harun, Bahar ve Fehime’nin babası… Ailesine ve etrafına karşı otoriter ve aynı zamanda muhafazakâr bir adam… Çarşıda nalbur dükkanı var. Bencil ve duyarsız. Kendi doğruları için her yolu mubah görebilir.

Selin Şekerci (Irmak) 25 yaşında. Zengin iş adamı Atilla’nın kızı. Sinan’la tedavi olmak için gittiği İngiltere’de tanışmıştır. Güzel ve sempatik bir kızdır. Dış görünüşü ve tavırları zengin şımarık bir kızı andırmaktadır. Sinan’a deliler gibi aşıktır.

Benim İçin Üzülme Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

MEKANLAR:

Çekimleri Artvin’in Hopa ilçesi ile Rize ve Trabzon’da gerçekleştirilen dizi her bölümünde Karadeniz’in muhteşem doğasını da ekranlara getirerek izleyiciye görsel bir şölen yaşattı. Dizinin bazı sahnelerinin çekimleri de, Kars, Gürcistan-Batum gibi çeşitli yerlerde yapıldı.

JENERİK:

Benim İçin Üzülme dizisinin müzikleri Cem Tuncer, Nail Yurtsever, Ercüment Orkut, Metin Kalaç ve Ercan Tanrıverdi’ye ait. Dizinin jenerik müziği de izleyici tarafından çok sevildi.

Benim İçin Üzülme Jenerik Müziği

FRAGMANLAR:

Benim İçin Üzülme dizisinden ilk fragman ATV’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2012 yılının Eylül ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı. Fragmanlarla da dizinin hayranlarının her hafta yeni bölümler öncesi ilgilerinin artması sağlandı.

İlk Tanıtım:

TÜM BÖLÜMLER:

Benim İçin Üzülme dizisi, 6 Kasım 2012 tarihinde ATV ekranlarında izleyici ile buluştu. İzleyici tarafından çok sevilen dizinin 2. sezonu Show TV’de yayınlandı. Dizi, 29 Nisan 2014 tarihinde yayınlanan 55. bölümü ile izleyicisine veda etti.

Benim İçin Üzülme dizisinin tüm bölümlerini youtube resmi kanalından izleyebilirsiniz.

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Yayınlandığı yıllarda, Benim İçin Üzülme dizisinin müziklerinden oluşan bir albüm de hazırlanarak satışa sunuldu. Ayrıca dizinin sahnelerinden etkileyici klipler de yine dizinin yayınlandığı dönemde YouTube’da paylaşıldı. Aşağıda bu video klipleri bulabilirsiniz;

Dağların Karı Yetmez

Sen Yarim İdun

Koliva/ O Şarkı

Buke Aşk

KAMERA ARKASI:

Çekimleri Karadeniz’in eşsiz doğasında gerçekleştirilen Benim İçin Üzülme dizisinin kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman YouTube’da paylaşıldı.

UNUTULMAZ SAHNELER

Benim İçin Üzülme dizisinin unutulmaz sahnelerinde bazılarını aşağıda izleyebilirsiniz.

Benim İçin Üzülme Duygusal Sahneler

Orhan Sahnesi

Ahmet’in Vuruluş Sahnesi

Niyazi ve Annesi

Efsane Olacak Sahne

Duygusal Sahne