Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’na Gönül Dağı başarısının sırrı!

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’na Gönül Dağı başarısının sırrı!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanmaya devam eden Gönül Dağı dizisi ikinci sezonda da yine reytinglerde birincilikleri elde ediyor. Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu dizinin en eğlenceli karakterlerine hayat veriyor.

Taner, Veysel ve Ramazan karakterlerine hayat veren 3 genç oyuncu, ekran başındaki birçok gence de örnek teşkil ediyor. 52 yıllık sanat yaşamında önemli rollerde yer alan Nuri Gökaşan, Gönül Dağı dizisinde Dişçi Musa karakterine hayat veriyor. Usta oyuncu dizinin 3 genç isminin çok başarılı olduklarını düşünüyor.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu'na Gönül Dağı başarısının sırrı! 7

3 karakterin diziye büyük katkısı var ve 3 genç oyuncu için de bu roller iyi bir kariyer çıkışı sağladı. Nuri Gökaşan da onların başarısını takdir ediyor ve şu sözleriyle de ne kadar önemli olduklarını ortaya koyuyor:

“Dizimizde 3 amcaoğlunu canlandıran gençlerimiz, son derece başarılılar. Başarılarının en önemli sebeplerinden biri aralarındaki ahenk, dilerim böyle de devam ederler.

Dizide yalnızca güzel Dilek ve yakışıklı Taner sevgisi işlenmiyor. Sefer ve Zahide’nin yürek burkan sevgileri de var… Sefer’in yiğit gönlü ve bunun aktarımı da son derece başarılı… Gedelli’deki mucit amcaoğulları tüm Anadolu’ya inanın çok doğru örnek oldu.

Ben bir zamanlar yine TRT’de “Beyaz Gölge” adlı bir dizide lise basketbol takımının oyuncularından birini seslendirirdim. O diziyi bilenler bilir. Söylemek istediğim, TRT’nin o dizisi basketbolu Türk çocuklarına sevdirmiş, örnek olmuştu. Belki de bu günkü basketbol başarılarımızda o günkü çocukların basketbola öykünmesi yatar…

Şimdi de TRT 1, başka bir öykünme yaratıyor gençlere. Durmayın, başımıza yeni icatlar çıkarın demek istiyor. O bilinen sözü tersine çeviriyor. İnanın başarılı da olacaktır. Biz sosyal medyadan çok değerli geri dönüşümler alıyoruz. Benim de gençler kadar olmasa da sosyal medya kullanıcılığım vardır.”