Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova ve Kuruluş Osman veda etti ama, yenileri de hemen geldi!

Bir Zamanlar Çukurova ve Kuruluş Osman veda etti ama, yenileri de hemen geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -atv ekranında izleyiciler dizi yarışında ne kadar önemli yapımların olduğunun farkında. Bu dizilerden üçü son günlerde üst üste vedalar gerçekleştirdi. Bir Zamanlar Çukurova, Kuruluş Osman ve Bozkır Arslanı Cellaleddin isimli dizilerin peş peşe sezon finallarini izledik.

3. sezonu tamamlayan Bir Zamanlar Çukurova yine çok etkileyici bir dönem geçirdi. Hikayesi ile izleyicileri mest eden, güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizinin Adana’daki çekimleri tamamlandı. 3. sezonda ekibe vedan eden isimler ise herkesi şoke etti. Vahide Perçin, Uğur Güneş, Esra Dermancıoğlu, Melike İpek Yalova, Nazan Kesal ve son olarak da Murat Ünalmış diziden gitti. İlk başladığı günden bu yana tam 3 başrol oyuncusu 3. sezonda ayrılmış oldu.

2. sezonunu tamamlayan Kuruluş Osman da çok başarılı bir dönem geçirdi. İkinci sezona büyük değişimler ile başlayan dizide başrolde Burak Özçivit’in çok daha etkileyici bir performans sergilediğine şahit olduk. Birçok önemli isim de dizinin kadrosunda yer aldı. Hikayesi ve atmosferi de değişen Kuruluş Osman’ın özellikle savaş sahneleri de çok beğenildi.

Özbek ve Türk oyuncuların bir arada yer aldıkları Bozkır Arslanı Celaleddin ise sezonun sonlarına doğru başladı. 7 bölümlük performansında hem oyunculuk başarısı dikkat çekti hem de Harzemşahlar’ın büyük hükümdarı Celaleddin Harzemşah’ın ne kadar güçlü bir devlet adamı olduğunu dizi sahneleriyle de görme fırsatı elde ettik. Dizi 7. bölümüyle birlikte sezon finali yaptı. Reytinglerde de beklentilerin altında kalan oranlar üzücüydü ve daha geniş bir kitleye hitap etmesi beklentisi gerçekleşmedi.

Bir Zamanlar Çukurova ve Kuruluş Osman veda etti ama, yenileri de hemen geldi! 10

Ancak atv’nin son günlerde 3 önemli dizisinin sezon finali yapmasına karşın 3 önemli yeni dizisi de öne çıkan yapımlar oldular. İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir ikilisinin başrolündeki Baş Belası dizisi geniş kit hayran kitlesi elde etti. Polisiye komedi türündeki dizide iki zıt karakterin komik anları da izleyicileri etkiledi.

Bir Zamanlar Çukurova ve Kuruluş Osman veda etti ama, yenileri de hemen geldi! 11

Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’in başrolde buluşturan Kalp Yarası dizisi de başladı. Görkemli bir tanıtımdan sonra başlayan ve çekimleri Antakya’da yapılan dizi yine ilgi gördü. Geniş bir izleyici kitlesi bu diziye hayran kaldı… Atmosfer ve Tomris Giritlioğlu’na ait olan hikaye öne çıktı.

Bir Zamanlar Çukurova ve Kuruluş Osman veda etti ama, yenileri de hemen geldi! 12

Şimdi de yaz ekranının bir diğer dizisi İkimizin Sırrı bekleniyor. Leyla Feray ve Aras Aydın’ı başrolde buluşturan bir anne – kız hikayesi geliyor. Dizinin tanıtımları çok etkili oldu. İzleyiciler İkimizin Sırrı’nı çok merak ediyor. Henüz yayın tarihi açıklanmadı ama yakında başlaması bekleniyor.

Bir Zamanlar Çukurova ve Kuruluş Osman veda etti ama, yenileri de hemen geldi! 13

atv ekranında Maraşlı dizisi ise 26. bölümü ile birlikte 13 Temmuz salı günü 26.bölümü ile final yapacak. Burak Deniz ve Alina Boz ikilisinin etkileyici işbirliği büyük ilgi gördü. Maraşlı’nın final olmaması için sosyal medyada kampanyalar da yapıldı ama, sonuç değişmedi… Maraşlı dizisinden son iki bölüm kaldı.