Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyici itiraz ederken, finale giden Maraşlı gözümüzün önünde kayıp gidiyor!

İzleyici itiraz ederken, finale giden Maraşlı gözümüzün önünde kayıp gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Kış sezonunun hikayesi ve başrol çifti en çok sevilen dizilerinden olan Maraşlı’nın son iki bölümü kaldı. Sosyal medyada dizi hayranlarının büyük çabasına rağmen atv’nin geri adım atmak gibi bir durumu yok. Burak Deniz ve Alina Boz partnerliğine takılı kalanlar için son 2 bölüm…

Maraşlı dizisi 26. bölümü ile birlikte final yapacak. Dizinin finali öncesinde hikayede önemli bir konunun çözülüp çözülmeyeceği merakı var. Mehmet İnce konusu tüm yönleriyle açığa çıkartılacak mı? Mahur, Celal hakkındaki tüm gerçekleri öğrenecek mi? Mahur, gerçekler ortaya çıkınca nasıl bir karar alacak? Dizide final öncesi çok önemli gelişmeler izleyicileri bekliyor.

Maraşlı dizinin son iki bölüm öncesinde dizi hayranlarının kafalarını kurcalayan sorular çok. Ancak sosyal medyada yapılan yorumlarda final kararının izleyicileri ne kadar derinden sarstığı da görülüyor. Bir dizi hayranı, “Gözümüzün önünde kayıp gidiyor bu dizi, hiçbir şey yapamıyorum, içim gidiyor” diyerek birçok kişinin de yaşadığı hissiyatı paylaştı.

Bu diziyi bu kadar çok sevmemesi gerektiğini düşünen dizi hayranları, “Ben birini sevince herkes ona düşman oluyor” diye hikayedeki repliğe daha da anlam katıyor.

Final kararından sonra izleyicilerin yoğun itirazları sosyal medya platformlarında bugüne kadar sürdü. Daha iki bölüm var ama izleyiciler yeni bölümlerin heyecanından daha çok final gerçeğini hazmetmeye çalışıyor.

Finalden önce 6 Temmuz salı günü yayınlanacak olan 25. bölümde neler yaşanacağı da merak konusu. Maraşlı 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.