Ana sayfa Dizi Haberleri Biran Damla Yılmaz’ın yeni sezonda yeni dizisi var mı?

Biran Damla Yılmaz’ın yeni sezonda yeni dizisi var mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baraj dizisinde canlandırdığı Nehir karakteri ile kış sezonunda hakkında çok konuşulan oyunculardan birisi de Biran Damla Yılmaz oldu. Dizide karakterin farklı ruh hallerini iyi yansıtan ve başarısıyla da konuşulan oyuncu, hayranlarından da büyük destek gördü.

Baraj dizisi 39. bölümü ile birlikte final yaparak tamamlandı. Biran Damla Yılmaz ise yorucu geçen set çalışmalarının ardından tatilde dinlenme fırsatı buldu. Oyuncu, tatil görüntüleri ile sosyal medyada da gülücükler dağıttı. Hayranları ise yeni bir projesi olup olmadığını çok merak ediyor.

Biran Damla Yılmaz, yeni sezon için TV100 kamerasına yeni bir projesinin olmadığını söyledi. Yılmaz, “Belli olmaz, güzel bir şey olursa, yeni bir proje ile gelebilirim” açıklamasında bulundu.

Yaz aylarını tatil yaparak ve dinlenerek geçirmek istediğini anlatan oyuncu, enerjisini artırmayı ve yenilenmeyi hedeflediğinden bahsetti. Genç oyuncu, alışveriş yapmaktan da çok mutlu oluyor. Asla karşı koyamadığı şeyin alışveriş olduğuna vurgu yapan oyuncu, “Alışveriş kolik bir insan olabilirim. Yedi yirmi dört alışveriş yapabilirim. Bundan asla bıkmam ve bundan son derece keyif alırım” ifadelerini kullandı.

Her kadın gibi kendisinin de marka tutkusu olduğundan bahseden oyuncu, illaha marka olacak diye bir durumun da olmadığını ifade etti.

Gezmeyi sevdiğini ve denk geldiği zaman alışveriş de yaptığını anlatan oyuncu, en çok giyime para harcadığını anlattı.

Aşı sırası geldiği zaman aşı olmak da isteyen oyuncu, 23 yaşında olduğunu ve sırasının gelmesini beklediğini söyledi. Yılmaz, pandemi döneminde hayatında yapmadığı yemekleri denediğini, en son baklava yaptığını da ifade etti.

Mucize 2 Aşk filmindeki Mizgin karakterinden sonra yine ses getirecek bir sinema filmi ile yoluna devam etmek istediğini de röportajında aktardı.  Oyuncu, kendisine yeni teklifler geldiğini ama içine sinen bir senaryo beklediğini sözlerine ekledi.