Ana sayfa Dizi Fragmanları Yabani dizisi 22. yeni bölümde Yaman Ali, Rüya için hayatını hiçe sayar!

Yabani dizisi 22. yeni bölümde Yaman Ali, Rüya için hayatını hiçe sayar!

tarafından ker_def

Yabani isimli dizinin 22. yeni bölümü 13 Şubat salı akşamı izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni bölümü yine heyecanlı sahnelerle geliyor. Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas ikilisinin etkili uyumu ile hikayenin de güçlü olması, Yabani dizisinin iyi reytingler almasını sağladı.

Yabani dizisinin başarıyla geçen 21 bölümünün ardından 22. yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar ortaya çıktı:

Rüya, babası Metin’e dair tüm anılar ile birlikte yaşadığı evi ateşe verir. Yaman Ali onun hayata tutunmasını sağlamak için kendi canını hiçe sayar.

Fakat Rüya artık ona da annesi Şebnem’e de cephe almış vaziyettedir; bu kabusa neden olduğunu düşündüğü herkesten kaçmaya çalışır.

Rüya’ya bu kaçışta el uzatan ise kimsenin beklemediği biri olur. Yaman Ali’nin içindeki Yabani, Rüya kendisinden gitgide uzaklaştıkça, yeniden su yüzüne çıkmak üzeredir.

Cinayetten aklanan Serhan, çocuklarını geri kazanmaya kararlıdır. Fakat çocuklar onu affetmeye hazır değildir. En başta da Alaz. Eşref’in ölmeden önce yaptığı tüm düzenlemeler, Serhan’ı beş parasız bırakmıştır. Hızla en dibe batmakta olan Serhan sonunda çaresizlikle yılana sarılır.

14 Şubat yaklaşırken, Alaz bir yandan da Asi’nin hayatında söz sahibi olmaya çalışır. Asi, Tolga’nın mekanında sahneye çıkarak kendine yepyeni bir yol çizecektir.

Fakat Alaz’ın gönlü buna razı değildir. Sevgililer Gününde yaşananlar, Özge’yle Güven arasında da bir kararın eşiğine gelindiğini belli eder. Güven en çok korktuğu soruyla yüz yüzedir. Sevdiği iki kadın arasında, Özge ve Neslihan arasında bir seçim yapmak zorunda mı kalacaktır?