Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde büyük sürpriz büyük talihsizlik oldu! Damla Su İkizoğlu sette yaşananları anlattı!

Kardeşlerim dizisinde büyük sürpriz büyük talihsizlik oldu! Damla Su İkizoğlu sette yaşananları anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Damla Su İkizoğlu, Kardeşlerim isimli atv dizisiyle ekranda yerini aldı. Babil dizisindeki Buse karakteri ile dikkat çeken oyunu, asıl çıkışını ise Kardeşlerim ile gerçekleştirdi. Oyuncu, dizide canlandırdığı Melisa karakteri ile büyük dikkat çekti ve sosyal medyada da geniş bir hayran kitlesi edinmeye başladı.

Bir ablası bulunduğunu ve aralarının da çok iyi olduğunu atv’nin youtube kanalında açıklayan Damla Su İkizoğlu, “Yaşamız ilerledikçe aramız daha da iyi oluyor. Tabii ki klasik kardeş kavgaları devam” diye konuştu. Ailenin haşarı çocuğu olmadığını, gayet uysal birisi olduğunu anlatan İkizoğlu, sette unutamadığı anlar yaşandığını da anlattı.

Celil Nalçakan’ın doğum günü kutlaması için bir araya geldiklerinde iki tane pasta verildiğini anlatan oyuncu, yaşanan talihsizliği ve set arkasında yaşananları açıkladı. Damla Su İkizoğlu, basına da fotoğrafları dağıtılan bu doğum günü sürpriz buluşması için şöyle konuştu:
“Kayıtta girelim, sürpriz olsun, Celil abinin haberi olmasın şeklinde konuştuk. Sonra prova eşliğinde girdik, Celil abi çok şaşırdı, çok mutlu oldu. Mumları üfledik, eğlendik. Bir baktık kayıtta değilmişiz. Tekrar baştan her şey kurgusal bir şekilde içeriye geçtik. Celil abinin haberi var, ama kayıttayız. Tekrar mumlar getirildi. Celil abi tekrar şaşırdı, tekrar mumları üfledik. Bayağı ilginçti benim için” diye konuştu.

Dizide babası Akif Atakul karakterine hayat veren Celil Nalçakan ile birlikte çektikleri bir sahneyi de unutamadığını anlatan Damla Su İkizoğlu, çok duygulandığını ifade etti.

Genç oyuncu, o sahneyi şu sözlerle anlattı: “Melisa’nın babasına ısrarla ‘Ben Kadir’i çok seviyorum’ demesi ve babasının onu tehdit ettiği bir sahne vardı. ‘Kardeşlerin hayatıyla oynarım, onları okulda atarım’ dediği bir sahne vardı. Orada da Melisa ‘tamam’ demek zorunda kalmıştı. Zorlandım diyemem ama aşırı duygulandım.”