Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay’a hikayesi sarsacak yeni dizide etkileyici partner!

Birce Akalay’a hikayesi sarsacak yeni dizide etkileyici partner!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Birce Akalay, yeni dönem için dijital bir dizide yer almayı tercih etti. Geçen sezon Babil dizisinde etkili bir rolde yer alan oyuncu, 2021 yılında ise önce Kuş Uçuşu isimli dijital dizinin çekimlerinde yer aldı, sonra da Son Yaz isimli dizinin ikinci sezonunda beş bölüm bulundu.

Birce Akalay’ın kadın cinayetlerini anlatan Mezarlık ile anlaşması da dikkatleri çekti. Oyuncu bir mesajı olan dizide polis karakteri ile hayranlarının karşısına çıkacak. Oyuncunun partneri de ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Olgun Toker ile Birce Akalay işbirliğini izleyeceğiz.

Birce Akalay'a hikayesi sarsacak yeni dizide etkileyici partner! 7

En son Son Yaz isimli dizide Gökhan karakterine hayat veren Olgun Toker, son dönemde kötü adam karakterleri ile öne çıkıyor. Arıza dizisinde de Burak olarak izlediğimiz oyuncu, ayrıca Fatma dizisinde Sidar karakteri ile de beğeni topladı.

Olgun Toker,2010 yılından bu yana ekranlarda yer alıyor ve bugüne kadar birbirinden farklı karakterlere imzasını attı. Karadayı dizisindeki Melih karakteri akıllara yazılan oyuncu, Hayat Şarkısı’nda ise Mahir olarak büyük popülerlik kazandı.

Son Yaz dizisinin ilk sezonunda izlediğimiz oyuncu, yeni dönemde dijital dizi Mezarlık ile hayranlarının karşısına çıkacak.