Ana sayfa Dizi Haberleri Birce Akalay hayranlarının beklediği dizi yeniden gündemde!

Birce Akalay hayranlarının beklediği dizi yeniden gündemde!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Birce Akalay’ın Önem karakterini canlandırdı ve bir polis olarak kadın cinayetlerini çözmeye odaklandığı Mezarlık isimli dizisinin ilk sezonu büyük ilgi çekmişti.

Netflix’te yayınlanan 8 bölümlük Mezarlık dizisinin ilk sezonunda o kadar başarılı bir iş ortaya konuldu ki, birçok izleyici projenin devamını beklemeye başladı.

Bir dönem dizinin televizyon için hazırlanacağı iddiaları ortaya atılırken, Kuş Uçuşu dizisi ile çalışma yaşaması nedeniyle Birce Akalay’ın da farklı projeleri kabul etmemesi dikkat çekmişti.

Uzun süredir izleyicilerin haberin beklediği Mezarlık dizisinin, ikinci sezonu ile devam edeceği basında yer alan haberlere yansıdı.

Toplam 8 bölümden oluşacak olan dizinin ikinci sezonu için hazırlıkların tamamlandığı ve çekimlere başlandığı ortaya çıktı.

Önem karakteri ile ekip arkadaşları yeni kadın cinayetlerini araştıracak ve suçluları yakalamak için büyük bir mücadele sergileyecek. İzleyicilerin nefesini kesen ilk sezondaki sahnelerin ikinci sezonda da olması bekleniyor.

Olgun Toker, Şehsuvar Aktaş, Hakan Meriçliler, Sezgin Uzunbekiroğlu, Cem Sürgit, Baran Güler, Elif Sevinç ve Arbil Tabur gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Mezarlık dizisinin ikinci sezonunda sürpriz oyuncuların da yer alması bekleniyor.