Ana sayfa Dizi Haberleri Kuş Uçuşu projesinin 3. sezonu yayınlanınca Birce Akalay hayranları aynı soruyu sormaya başladı!

Kuş Uçuşu projesinin 3. sezonu yayınlanınca Birce Akalay hayranları aynı soruyu sormaya başladı!

tarafından ker_def

Netflix’te yayınlanan Kuş Uçuşu dizisinin 3. sezonu da yayınlandı ve Birce Akalay hayranları, projenin bu kadar geniş bir ilgi görmesinden çok memnun.

Ünlü oyuncu, Kuş Uçuşu dizi projesi için büyük emek verdi ve bunun karşılığını da aldı. İbrahim Çelikkol ile Miray Daner ikilisinin de başrolünde yer aldığı Kuş Uçuşu dizisinin Netflix için de çok başarılı bir proje olduğunu belirtmek gerekiyor.

Birçok dizi hayranı Kuş Uçuşu projesinin tamamlanmasının ardından aynı soruyu sormaya başladı… Mezarlık dizisi devam edecek mi?

İşte bu sorunun yanıtını merak eden çok sayıda izleyici bulunuyor. Önem Özülkü ismi birçok izleyicinin aklına takılı kaldı. Özel suçlar biriminden baş komiser olan Önem Özülkü, kadın cinayetlerini araştıran bir polis…

Birce Akalay hayranlarına göre polis karakteri ünlü oyuncuya çok yakıştı. Mezarlık dizisi de hem hikaye bütünlüğü hem de günümüz Türkiye’sinin en yakıcı gerçeklerinden birisini ortaya koyduğu için sansasyonel bir yapımdı.

Mezarlık dizisi sadece 4 bölüm olarak çekildi ve Netflix arşivinde yer alıyor. Dizinin devam edeceğine yönelik birçok bilgi de gelmişti. Hatta bir ara televizyona yeni bir dizi olacağı bilgisi de paylaşılmıştı.

Kuş Uçuşu dizi serüveninin bitmesinin ardından Birce Akalay hayranları sosyal medya ortamında Mezarlık dizisinin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağını sormaya başladı.