Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Birce Akalay’ı çok etkileyen ve sembolü haline gelen şey bakın ne!

Birce Akalay’ı çok etkileyen ve sembolü haline gelen şey bakın ne!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Birce Akalay, dizi ve sinema filmleri ile çok bilinen bir isim. Oyuncu, mesleği dışında ilk kez ticari bir adım attı. Kendi ismini taşıyan mücevher markası oluşturan oyuncu, henüz emekleme döneminde olduklarını söyledi.

Projenin üzerinde çalışmaya devam ettiğini henüz tam olarak işlerin oturmadığını belirten Birce Akalay, kariyerinde ilk kez böyle bir ticari adım attığına değindi. Oyuncu, tasarımları ile ilgili soru üzerine de aslında tüm tasarımların bir kelebekten geldiğini belirtti.

Oyuncu, “Her birinin bir kelebekten alınmış isimleri var. Nihayetinde bunların hepsi o kelebek formundan çıktı. Kelebek benim için çocukluğumdan beri çok sevdiğim, beğendiğim, etkilendiğim bir hayvan” diye konuştu.

Kelebeğin hayatında kendisi adına sembol haline geldiğini ilk kez açıklayan oyuncu, bunu tasarımlarına da yansıtarak aslında bir hikaye oluşturuyor.

17 yaşında ilk dövmesinin de kelebek olduğunu ifade eden oyuncu, “Kendi kelebeğim nasıl olur diye düşündüm. Çünkü envai çeşit kelebek gördüm mücevher olarak” dedi.