Ana sayfa Dizi Haberleri Birce Akalay’ın yeni dizisinin hikayesi herkesi derinden yaralayacak!

Birce Akalay’ın yeni dizisinin hikayesi herkesi derinden yaralayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birce Akalay hayranları, kadın cinayetlerini anlatan ve özel bir hikayeye sahip olan Mezarlık dizisini büyük bir merakla bekliyor.

Dijital bir yapım olarak tasarlanan dizi 4’er bölümlük sezonlar halinde çekilecek. Daha önce Abdullah Oğuz, Çember isimli polisiye dizi projesinin bir benzerini bu sefer kadın cinayetleri üzerinden ortaya koyacak.

Emniyet Müdürlüğü’nde oluşturulan özel bir kadın cinayetleri bölümünde yapılan araştırmaların odak noktasında olduğu yeni dizi Mezarlık, ünlü isimleri bir araya getirecek.

Geçen sezon televizyon dizisi Babil’den sonra, Kuş Uçuşu isimli dijital dizide başrolde yer alan Birce Akalay, tercihini yine dijital proje olarak seçti.

Kadın cinayetleri konusunun öne çıkartılması ve toplumsal duyarlılık sağlanması hedefini de taşıyan ünlü oyuncu, yakında sete çıkacak. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alacak isimler de ortaya çıkıyor.

Bunlar arasında; Olgun Toker, Berna Öztürk, Sezgin Uzunbekiroğlu yer alıyor. Ayrıca Hakan Karahan ile de projede yer alması konusunda görüşmeler yürütülüyor.

Birce Akalay hayranları bu mesaj yüklü projenin detaylarını merakla bekliyor. Çekimlerin de yakın bir zaman içinde başlaması planlanıyor.