Ana sayfa Sosyal Medya Masumiyet dizisi tecrübesi İlayda Alişan için çok değerli oldu, şimdi yeni proje zamanı!

Masumiyet dizisi tecrübesi İlayda Alişan için çok değerli oldu, şimdi yeni proje zamanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Oda’dan başka İlayda Alişan’ın yeni bir projesi var! Ünlü oyuncu İlayda Alişan, tv8 ekranında yayınlanan Kırmızı Oda isimli diziye konuk oyuncu olarak katıldı. Yine etkileyici bir performans ortaya koyan oyuncu hayranlarında da övgü dolu yorumlar aldı.

Ünlü oyuncu, geçen sezon Masumiyet isimli dizide canlandırdığı Ela karakteri ile çok ilgi çekmişti. Oyuncu, kadına şiddet konusunda mesaj veren dizi 13 bölüm sürmüş olsa da akıllarda kalan bir adım attı.

Çukur dizisindeki Akşın karakteri ile çok beğenilen ve popülerleşen İlayda Alişan, artık aranılan başrol kadın oyuncularından birisi haline geldi. Kendisine birçok proje teklifi yapıldığı bilinen oyuncu, yeni bir iş için de anlaşmaya vardı.

İlayda Alişan, “İyiyim. Değişen bir şey yok. En son diziyi bitirdim, dijitale film çektim. Şimdi de okuduğum bir proje var, sete çıkmayı bekliyorum” diye konuştu.

Son dönemin en iyi çıkış yapan isimlerinden birisi olarak anılan oyuncu, artık çok daha fazla konuşulan bir isim haline geldi.

Masumiyet dizisinin kendisi için güzel bir deneyim olduğunu aktaran İlayda Alişan, “Masumiyet çok güzel bir basamak oldu. Güzel de bir iş yaptığımıza inanıyorum. Mutluyum tabii ki Masumiyet gibi bir iş yaptığım için” diye konuştu.