Ana sayfa Dizi Fragmanları Blu TV’nin yeni dizisi ‘Bunu Bi’ Düşünün’ün ilk bölüm fragmanı yayınlandı!

Blu TV’nin yeni dizisi ‘Bunu Bi’ Düşünün’ün ilk bölüm fragmanı yayınlandı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dijital platformlardan Blu Tv’nin ses getirmesi beklenen yeni dizisi ‘Bunu Bi’ Düşünün’ün ilk bölüm fragmanı yayınlandı.

Dizi, ilk bölüm fragmanı ile çok konuşulacağa benziyor. Blu Tv ‘nin “Dünya üzerindeki tüm canlıların özgür ve eşit yaşam hakkı olduğunu bizce bi’ düşünün söylemi ve #BunuBiDüşünün, Cuma günü BluTV’de! #yaşamboyubirlikte” hashtagiyle yayınladığı fragmanda, her gün işkence haberlerini aldığımız,  sokaklara atılan, kısırlaştırma yapılmayan dilsiz canlar kedi ve köpeklere dair mesaj veriliyor.

Blu TV'nin yeni dizisi 'Bunu Bi' Düşünün'ün ilk bölüm fragmanı yayınlandı! 1

‘Bunu Bi’ Düşünün’ dizisinde Ahmet Mümtaz Taylan, Kubilay Aka, Pınar Deniz, Şebnem Bozoklu, İsmail Ege Şaşmaz, Müjde Uzman, Başak Daşman gibi isimler yer alıyor. ‘Vatanım Sensin’ ile tanınan Pınar Deniz ve Kubilay Aka bu dizi ile yeniden bir araya geldi. İkilinin yeniden bir arada olması  hayranlarını da heyecanlandırdı. ‘Bunu Bi’ Düşünün dizisi Cuma günü Blu Tv’de başlıyor. 8 bölümlük mini dizinin merak uyandıran ilk bölüm fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz;