Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in Teşkilat dizisinde beklenmedik büyük şok!

TRT1’in Teşkilat dizisinde beklenmedik büyük şok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle ilk sezonda buluşan Teşkilat, çok başarılı bir çıkış yaptı. Milyonlarca izleyici tarafından takip edilen dizinin ikinci sezonu için ekip Ankara’da bir araya geldi ve çekimler de başladı.

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta, Nihat Altınkaya, Tuncer Salman gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin ekibinde büyük bir şok yaşandı. Dizide Mete Başkan olarak yer alan ve başrolde bulunan Mesut Akusta’nın sağlık sorunu yaşaması tüm ekip arkadaşlarında büyük üzüntü yarattı.

Mesut Akusta dün Ankara’daki evinde rahatsızlık geçirdi ve acil olarak hastaneye kaldırıldı. Akusta’nın eşi Şafak Özbir sosyal medya üzerinden eşinin durumu hakkında bilgi verdi.

Akusta’nın evinde beyin kanaması geçirdiği ve ameliyat olduğu ortaya çıktı. Şafak Özbir, “Eşim Mesut Akusta bugün beyin kanaması geçirdi, acil ameliyata alındı. Ameliyat yaklaşık 3 saat sürdü ve başarılı geçti çok şükür. Şu anda yoğun bakımda, lütfen dualarınızı eksik etmeyin” diye bilgi verdi.

TRT1'in Teşkilat dizisinde beklenmedik büyük şok! 7

Teşkilat dizisinin başrol oyuncusu olan Mesut Akusta, bugüne kadar rol aldığı dizileri ile çok dikkat çeken bir isim oldu. Performansı ile göz dolduran oyuncu özellikle de Karagül dizisindeki Kendal karakteri ile akıllara yazılmıştı.

Son olarak Teşkilat isimli TRT1 dizisinde başrolde yer alan oyuncu, ekip ile birlikte ikinci sezonun çekimlerinde yer alıyordu. Akusta’nın tedavi sürecinde dizide yer alamayacağı net, ancak sonrasında nasıl bir karar alınacak bu konu izleyiciler tarafından dikkatle takip ediliyor.