Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri BluTV dizisi Sokağın Çocukları yeni sezonuyla gümbür gümbür geliyor!

BluTV dizisi Sokağın Çocukları yeni sezonuyla gümbür gümbür geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yayınlanmaya başladığı ilk andan itibaren yüzbinleri BluTV’ye kilitleyen Sıfır Bir- “Bir Zamanlar Adana’da” ekibi’nin çektiği Sokağın Çocukları dizisi üçüncü sezonuyla geliyor. Yeni sezondan ilk fotoğraf karesi sosyal medyada paylaşıldı bile.

İlk olarak 6 Şubat 2020’de izleyicilerle buluşan Sokağın Çocukları’nın ikinci sezonu yayınlanmış üçüncü sezonu için haber bekleniyordu. Nitekim üçüncü sezonla ilgili ilk haber bir süre önce BluTV’nin resmi Twitter hesabından açıklandı.

BluTV dizisi Sokağın Çocukları yeni sezonuyla gümbür gümbür geliyor! 8

Yeni sezonla ilgili yapılan paylaşımda “Şimdiden yeni sezon ne zaman gelir diye merak edenler vardır. Sokaklarda sessizlik çok uzun sürmeyecek! #SokağınÇocukları 3. sezonuyla Haziran’da sadece BluTV’de.” denildi.

Haziran ayı geldi ancak dizinin yeni sezonuyla ilgili hala bir açıklama yapılmadı. Taa ki düne kadar. Dizi çalışanlarından biri yaptığı paylaşımda “Çalışmalar başlar. Yolumuz açık olsun.
@sokagincocuklaridizi #sokağınçocukları #nuro #kadriberantaşkın #aliyılmaz #sifirbiryapım” diye yazdı. Bu da demek oluyor ki üçüncü sezonun çekimleri daha yeni başladı.

Oyuncu kadrosunda Furkan Murat Uğur, Hakan Erkuran,Nesih Turunç,Soner Çelik,Oğuz Öztaş, Kerem Ali Yengüner, Arda İlkin Parlak, Alper Parlak, Gökhan Diğicibaş gibi isimlerin yer aldığı Sokağın Çocukları’nın yeni sezonunun ne zaman başlayacağı henüz belli değil. Ancak çok yakında ekranlara geleceği kesin.

BluTV dizisi Sokağın Çocukları yeni sezonuyla gümbür gümbür geliyor! 9

Sokağın Çocukları dizisinin konusunu hatırlayalım:

Murat, 23 yaşında bir delikanlıdır. Dul annesiyle beraber yaşayan Murat yeri gelir küçük kardeşi Çarli ve yaşça kendisinden büyük olmasına rağmen ağbisi Suat’a babalık eder, yeri gelir üç çocuğuyla kimseye tamah etmeden hayata tutunmaya çalışan Beyza’ya dayanak olur. Murat aynı zamanda zekâsı ve cesaretiyle mahallenin ağbisi Şehmuz Ağa’nın da gözbebeğidir. Fakat Şehmuz Ağa’nın onca genç varken Murat tercihi, elbette güç savaşında dengeleri de etkileyecektir. Murat bir yandan iki kardeşi ve annesi arasındaki dengeyi sağlamaya çalışırken, diğer yandan mahallenin ağbisi Şehmuz Ağa’nın gözüne girmeye çalışmaktadır. Tabii her hikâyede olduğu gibi Sokağın Çocukları’nda da her seçim, bir vazgeçişi de beraberinde getirir.

Kadri Beran Taşkın’ın yönetmenliğini üstlendiği dizinin çekimleri Mersin ve Adana’a gerçekleştiriliyor.