Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisi sezon finalinde büyük sürpriz var!

Son Yaz dizisi sezon finalinde büyük sürpriz var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Son Yaz dizisi sezon finali yapıyor. Dizinin şimdiye kadar 20.bölümü yayınlandı. Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrolünde yer aldığı dizinin sezon finaline az kaldı.

4 Haziran Cuma akşamı izleyicilerle sezon finalinde buluşacak olan Son Yaz dizisi, yaz arası verecek. 3 aylık aranın ardından ise dizinin Eylül ayında yeniden ekranlara geri dönmesi bekleniyor… Dizinin sezon finalinde büyük bir sürprize de hazır olun.

Canan ile Selim’in büyük itirafları dikkatleri çekiyor. İki aşık birbirlerini sevmekten vazgeçemiyor. Her anı doya doya Selim ile birlikte yaşamak istediğini söyleyen Canan, “Ben seni sevmekten vazgeçemiyorum, vazgeçmek de istemiyorum” diye itirafta bulundu.

Son Yaz dizisinde Canan ile Selim düğüne hazırlanıyor. Akgün, Selim’e hazırlanması için yardım ederken Yağmur da annesinin güzel bir gelin olması için çaba harcıyor.

Dizinin sezon finali fragmanı yayınlandı ve kısa sürede youtube trendler listesine de 11. sıradan giriş yaptı. Kısa sürede binlerce kez izlenen Son Yaz 21. bölüm sezon finali fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.