Ana sayfa Dizi Haberleri Yalancı dizisi bomba gibi geliyor! Hem de bomba gibi bir oyuncuyla!

Yalancı dizisi bomba gibi geliyor! Hem de bomba gibi bir oyuncuyla!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İngiliz yapımı Liar dizisinin Türkiye uyarlaması çekiliyor. Yalancı ismiyle Türkçe’ye uyarlanan dizinin başrolünde çok özlenen bir oyuncu var.

Liar dizisi 2017 yılında İngiltere’nin ITV kanalında gösterime girdi. İlk başta mini dizi olarak düşünülen proje o kadar beğenildi ki iki sezon ve 12 bölümden oluştu. Dram türündeki Liar dizisi gösterime girdiği zaman İngiltere’de büyük olay yarattı.

Dizinin konusu ise şöyle: Liar dizisinde 21. yüzyılda yaşanan cinsiyet, kimlik siyaseti, aile hayatı ve yozlaşmış düzenbazlıklar konu ediliyor. Zengin ve bekar bir dul olan Andrew, çocuğunun okulunda sınıf öğretmeni olan Laura ile randevuya çıkar. Ertesi sabah Laura uyandığında tecavüze uğradığını iddia eder. Andrew ise bunu asla kabul etmez. Laura tecavüze uğradığını kanıtlamak için büyük bir mücaedele verecektir. Laura’nın bu mücadelesi sırasında pek çok gerçek de ortaya çıkar.

Yalancı dizisi bomba gibi geliyor! Hem de bomba gibi bir oyuncuyla! 3

Dizinin Türk versiyonu Yalancı ismiyle izleyicinin karşısına çıkacak. Yönetmenliğini bir dönem Hekimoğlu’nun yönetmenliğini üstlenen Hülya Gezer üstlenecek. Dizinin başrol oyuncusu ise bir süredir ekranlardan uzak olan Burçin Terzioğlu. Terzioğlu’na Salih Bademci eşlik edecek.

Yalancı, iki senedir setlerden uzak olan Burçin Terzioğlu’nun da dönüşü olacak. Netflix’te yayınlanan Hakan Muhafız dizisinde Rüya ve Exxen’de yayınlanan Hükümsüz dizisinde Esma karakterlerini canlandıran oyuncu dijital dizi tekliflerini değerlendirmeyi uygun bulmuştu. Sadece Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu olmuştu.

Show TV’de yayınlanacak dizi 1 Ağustos’ta sete çıkacak.