Ana sayfa Sosyal Medya Salih Bademci bile böyle konuşuyor ise, durup düşünmek lazım!

Salih Bademci bile böyle konuşuyor ise, durup düşünmek lazım!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Salih Bademci, son yıllarda yer aldığı projelerde canlandırdığı çok farklı karakterler ile hayran kitlesini daha da genişletti.

Karakter yaratma konusunda oldukça başarılı işlere imzasını atan ama mütevaziliğini de korumaya özen gösteren bir isim Salih Bademci.

Aydınlıkevler isimli tiyatro oyunu ile sahnelerde yer almaya devam edecek olan oyuncu; Demet Akbağ, Sinem Ünsal ve Burak Dakak ile birlikte çok başarılı bir performans ortaya koyuyor.

1 Temmuz’da Aydınlıkevler isimli oyunun 100. gösterimi yapılacak ve ekip, bu gurur verici gelişmenin de mutluluğunu yaşıyor.

Salih Bademci’nin birçok oyuncunun tiyatro sahnesinde var olma çabası ile ilgili dikkat çeken sözleri, meslektaşlarına yönelik önemli bir uyarı olarak da değerlendirilebilir.

Her oyuncunun tiyatro sahnesinden geçmesinin zorunlu olmadığının altını çizen usta oyuncu, “Yeten geçmeli, yetmeyen geride kalıp seyirci olarak izleyebilir sağ olsun. İzleyici olarak başımızın üzerinde yeri var. Herkes yapmasın ne olur? Gerek yok. Herkes her şeyi yapacak diye bir şey yok! Ben de her şeyi yapmıyorum, onlar da yapmasın” diyerek dikkat çekici bir açıklamada bulundu.