Ana sayfa Dizi Haberleri Türkiye’nin ilk interaktif YouTube dizisi Eee Sonra BluTV’ye transfer oldu!

Türkiye’nin ilk interaktif YouTube dizisi Eee Sonra BluTV’ye transfer oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Dijital yayın platformu BluTV’den ilginç bir transfer. Bir YouTube dizisi olan Eee Sonra BluTV’ye transfer oldu. Hayranları dizilerini çok yakında BluTV ekranından izleyebilecek.

YouTube dizisi aslında 12 Şubat’ta başladı. Türkiye’nin ilk interaktif dizisi olan Eee Sonra’nın senaristliğini Emre Bahadır Çırakoğlu yapıyor. Dizide başrolleri son günlerin yıldız oyuncularından, Leyla ile Mecnun’un yeni Leylası Deniz Işın ve Sen Çal Kapımı’da rol alan Sarp Bozkurt paylaşıyor.

Türkiye'nin ilk interaktif YouTube dizisi Eee Sonra BluTV'ye transfer oldu! 8

Günümüz ilişkilerini anlatan Eee Sonra, kadın erkek ilişkilerindeki taktikleri konu alıyor. Dizide internet ortamında tanıştıktan sonra buluşan Deniz ve Sarp’ın birbirini tanımaya çalışırken yaşadıkları anlatılıyor.

Absürt komedi türündeki dizinin en ilginç yanı ise konuya seyircinin de dahil olması. Zira bölümlerin ilerleyen dakikalarında seyirci, karşısına çıkan tercihlerden seçim yaparak hikayenin ilerleyişine karar verebiliyor ve bölümlerin farklı şekillerde sonlanmasını sağlayabiliyor.

Eee Sonra her cuma akşamı YouTube’da yayınlanıyordu. BluTV’de hangi günler yayınlanacağı ise henüz açıklanmadı. Ancak dizinin yeni bölümleri için çekimlere başlandı. Setten ilk fotoğraf da sosyal medyaya düştü.

Türkiye'nin ilk interaktif YouTube dizisi Eee Sonra BluTV'ye transfer oldu! 9

Başrollerinde Nilperi Şahinkaya ve Kerem Bürsin’in rol aldığı Aynen Aynen dizisi de Eee Sonra gibi YouTube’da başlamış daha sonra BluTV tarafından satın alınmıştı.