Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Deniz bir diziyi bıraktı, yenisine başladı ve bir etkileyici teklif daha aldı!

Burak Deniz bir diziyi bıraktı, yenisine başladı ve bir etkileyici teklif daha aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların dikkat çeken isimlerinden birisi de Burak Deniz… Bizim Hikaye dizisinde Hazal Kaya ile çok iyi bir dizi çifti oluşturan ünlü oyuncu, sonrasında çeşitli projelerle ekranda ve dijital platformlarda farklı rollere hayat verdi.

Yarım Kalan Aşklar isimli BluTV dizisinde Dilan Çiçek Deniz ile başrolü paylaşan Burak Deniz, ardından ise atv’de 26 bölüm süren Maraşlı dizisinde Alina Boz ile partner oldu. Her iki partneri ile de iyi bir uyum süreci yaşayan Burak Deniz, geçtiğimiz hafta final yapan Maraşlı dizisinde de çok etkileyici bir performans ortaya koydu.

İtalya’da Ferzan Özpetek’in çekimlerine başladığı Cahil Periler isimli yeni dizi projesine katılan ve Roma’da yeni rol arkadaşları tarafından sıcak karşılanan Burak Deniz, kariyerinde en önemli dönemde bulunuyor. Disney Plus projesi olan Cahil Periler ile yurt dışına açılan oyuncu, yeni sezonda birçok teklif de alıyor.

Burak Deniz bir diziyi bıraktı, yenisine başladı ve bir etkileyici teklif daha aldı! 7

Bu tekliflerden birisi de Şahmeran isimli iddialı projeden geldi. Netflix’te yayınlanacak olan dizinin başrolünde Serenay Sarıkaya bulunuyor… Sarıkaya ile Deniz ikilisinin iyi bir dizi çifti olabileceğini belirten hayranlar heyecanla genç oyuncunun kararını vermesini bekliyor.

Ağustos ayında Burak Deniz’in Cahil Periler dizisindeki çekimleri bitmiş olacak. Dizinin final sahneleri için de ekip ile birlikte İstanbul’a gelecek olan oyuncuya farklı teklifler de gittiği biliniyor.

Burak Deniz’in yeni sezon için nasıl seçimler yapacağını hayranları heyecanla bekliyor. Maraşlı’dan sonra yeniden televizyon dizisi tercih edecek mi, yoksa Şahmeran isimle dijital projede mi yer alacak, yoksa çok farklı tercihler mi yapacak?

Burak Deniz hayranları bu soruları soruyor ve yanıtlarının da yakında ortaya çıkmasını bekliyor.