Ana sayfa Dizi Haberleri Saklı dizisine final yapan Menajerimi Ara’dan dikkat çekici transfer!

Saklı dizisine final yapan Menajerimi Ara’dan dikkat çekici transfer!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – The Affair isimli dizinin uyarlaması olarak öne çıkan Saklı dizisinin çekimleri başladı. Setten ilk pozlar önceki gün geldi ve ekip birbiri ile kısa sürede kaynaştı… Ancak projeye katılan isimlere yenileri eklenmeye devam ediyor.

Star TV ekranında geçtiğimiz Pazar günü 45. ve final bölümü yayınlanan Menajerimi Ara dizisinde Jülide karakterine hayat veren Nazlı Senem Ünal’ın da Saklı dizisinin kadrosuna katıldığı ortaya çıktı.Ünal’ın ismi ilk olarak Organize İşler Sazan Sarmalı isimli 2019 yapımı sinema filminde duyulmuştu. Ardından Aykut Enişte isimli filmde kısa bir rolde yer alan oyuncu, daha sonra Çok Güzel Hareketler 2 ekibinde yerini aldı.

Nazlı Senem Ünal, Kanal D ekranında yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2’de 2019-2020 sezonunda bulundu ve dikkatleri de üzerine çekti. Arından ise genç oyuncunun öne çıkmasını sağlayan yapım Menajerimi Ara oldu.

Jülide karakteri ile hikayede yer alan Nazlı Senem Ünal, gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre şimdi de yeni bir dizinin kadrosunda bulunuyor.

Saklı isimli dizi için Fırat Çelik uzun bir aradan sonra setlere çıkmayı kabul etti ve yaşadığı Paris’ten İstanbul’a geldi… Çelik ile birlikte dizide güçlü isimler yer alıyor. Hazar Ergüçlü, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar başrolde buluştu.

Senaryosunu Deniz Akçay’ın kaleme aldığı ve yönetmenliğini Can Teker ile birlikte yaptığı Saklı dizisinin çekimlerinin keyifli geçtiği de setten gelen haberler arasında yer alıyor.

 

‘SAKLI’nın adapte edildiği The Affair dizisi 2012’de Showtime’da yayınlanması ile birlikte tüm dünyada çok yoğun ilgi ve merakla karşılandı. Bölümlerin karakterler üzerinden iki farklı bakış açısı ile anlatılması dizinin hikayesi kadar anlatım tarzı ile de çok ses getirdi.

Aynı anda farklı bakış açılarının insanların hayatlarını ne denli değiştirdiğine şahit olacağımız, çarpıcı hikaye kurgusuyla izleyicileri derinden etkileyecek ve kendi değer yargıları ile gerçeği bulma arayışı sunacak dizi, İspanya’dan sonra ilk kez Türkiye’de yapılan adaptasyonla seyirciyle buluşacak.