Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz için bugün Maraşlı dönemi kapandı, yeni bir dönem başladı!

Burak Deniz için bugün Maraşlı dönemi kapandı, yeni bir dönem başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 13 Temmuz salı akşamı final bölümü yayınlanacak olan Maraşlı dizisinin setinde çalışmalar tamamlandı. Dizinin final bölümü çekimleri yapıldı. Şimdi 26. bölümün yayınlanması bekleniyor. Dizi hayranları nasıl bir final olacağına yönelik farklı beklentilere sahip.

Maraşlı dizisinin 25. bölümünün reytingleri ciddi bir düşüşe işaret etmişti. Final bölümünün ise izleyicilerden daha yoğun bir ilgi görmesi bekleniyor. Burak Deniz ile Alina Boz ikilisinin dizi partnerliği de sona ermiş oluyor…

Maraşlı dizisi devam ederken, Ferzan Özpetek ile anlaşma yapan Burak Deniz için bugün yeni bir dönem başladı. Maraşlı setinde işlerini tamamlayan Burak Deniz, İtalya’ya gitti. Roma’ya uçakla giden ünlü oyuncunun yakın zaman içinde sette Cahil Periler ekibi ile buluşması bekleniyor.

Burak Deniz için bugün Maraşlı dönemi kapandı, yeni bir dönem başladı! 7

Oyuncu bir ay kadar İtalya’da kalacak ve Cahil Periler isimli dizinin çekimlerine katılacak. Dizinin sadece son dört bölümünde hikayede yer alan oyuncu adına böyle bir projede olmak büyük bir kariyer fırsatı.

Can Yaman’ın planlama sorunu yaşaması nedeniyle yer almak istemediği Cahil Periler dizisi, Burak Deniz’e büyük bir fırsat açtı.

Yurt dışında popülerliğini artırmak adına Türk oyuncunun eline önemli bir fırsat geçmiş oldu. Yine bir Türk yönetmen olan Ferzan Özpetek’in sunduğu bu fırsatı Burak Deniz’in çok iyi değerlendirmesi ve İtalya’da kendisine yeni projeler için alt yapı yapması beklentisi de var.

Disney Plus için hazırlanan dizinin final sahnelerinin İstanbul’da çekileceği de ortaya çıktı.

Ağustos ayı içinde Burak Deniz, yeniden İstanbul’a dönecek ve final sahnelerinin çekilmesiyle birlikte yaz bitimine doğru dinlenmek için fırsat bulacak.