Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin Ada Masalı dizisiyle ilgili son kararı büyük bir değişikliğin habercisi mi?

Star TV’nin Ada Masalı dizisiyle ilgili son kararı büyük bir değişikliğin habercisi mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV, Ada Masalı dizisinin gününü değiştirmek için deneme mi yapacak? Salı akşamları yayınlanan Ada Masalı isimli yeni dizinin 4. bölüm reytingleri düşük geldi. İlk 3 bölümde ortalama reytingler elde eden ve yaz enerjisini en iyi yansıtan dizi olarak öne çıkan Ada Masalı, sosyal medyada eleştiriler alıyor.

Özellikle Poyraz karakterinin fazla sert olduğu, Ayça Ayşin Turan’ın bazı abartılı hallerinin rahatsızlık verdiği, yan karakterlerin çok dolu olmadığı ve senaryonun da hızlı akmadığını iade eden birçok yorumu sosyal medya platformlarında görebilirsiniz.

Ada Masalı dizisinin rakibi olan Baht Oyunu, 4. bölümü ile öyle bir çıkış yaptı ki, herkesi fazlasıyla şaşırttı.Star TV, ise bugüne kadar Ada Masalı dizisinin tutması için elinden gelen her yolu denedi. İlk bölümden itibaren tekrar bölümler yayınlayarak farklı zamanlarda izleyicilerin ilgisini çekmeye çalışan Star TV’nin yeni kararı da dikkat çekti.

Kanaldan yapılan duyuruda Ada Masalı’nın 4. bölüm tekrarının 10 Temmuz Cumartesi akşamı saat 20.00’da yayınlanacağı belirtildi. Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan ikilisinin etkileyici uyumu ile öne çıkan dizinin tekrar bölümünün Cumartesi akşamı gösterilecek olması bir işaret mi?

Cumartesi akşamları ekranda bir dizi yok. Diğer her gün izleyiciler için ekranda diziler mevcut ama Cumartesi akşamları boş geçiyor. Star TV acaba Salı akşamları beklediğini bulamadığı ve Baht Oyunu da öne çıktığı için Ada Masalı’nın gününü değiştirebilir mi?

Star TV'nin Ada Masalı dizisiyle ilgili son kararı büyük bir değişikliğin habercisi mi? 7

İşte Cumartesi saat 20.00’de dizinin 4. bölümünün tekrar yayınlanması kararı akıllara bu soruyu getirdi. Bakalım tekrar bölüm nasıl reytingler alacak ve sonrasında bir gün değişikliği durumu yaşanacak mı? Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Ay Yapım’ın sevilen yaz dizisi ‘Ada Masalı’nın yönetmen koltuğunda Ali Bilgin otururken, senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak kaleme alıyor. ‘Ada Masalı’, çok farklı iki karaktere sahip olan Haziran (Ayça Ayşin Turan) ve Poyraz’ın (Alp Navruz) yollarının kesişmesiyle doğacak aşklarını konu alıyor.