Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz ortaya çıktı, Serenay Sarıkaya ve Didem Soydan sorularını yanıtladı!

Burak Deniz ortaya çıktı, Serenay Sarıkaya ve Didem Soydan sorularını yanıtladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burak Deniz, 2021 yılında birbirinden farklı projelerde yer alarak yoğun bir tempo yaşadı… Maraşlı isimli dizide etkileyici bir performans ortaya koyan oyuncu, Temmuz ayında ise İtalya’ya gitti.

Ferzan Özpetek’in çektiği Cahil Periler isimli dijital dizinin 4 bölümünde rol alan Burak Deniz, İtalya’da güzel dostluklara imzasını attı. Yurt dışında ismini duyurmaya devam eden oyuncu, yakında Netflix’te yayınlanacak yeni Türk dizisi ile de gündemde yer alıyor.

Şahmaran isimli yapımda Serenay Sarıkaya ile başrolde yer alan Burak Deniz, bir mekandan çıkarken görüntülendi. Tarsus’ta çekimleri başlayan Şahmaran bir fanstastik hikayeyi izleyicinin karşısına getirecek.

Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaşan Burak Deniz her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Oyuncu, partneri ile ilgili soru sorulunca şu yanıtı verdi: “Güzel gidiyor, gayet her şey yolunda. İşimizde gücümüzdeyiz.”

Manken Didem Soydan ile ayrılığı için sosyal medyada paylaşılan cesur pozların etkili olduğu iddiası vardı. Burak Deniz, bu soruya “Olacak iş mi, insanların konuşmayı sevdiği komik şeyler onlar” yanıtını verdi.