Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’de Gönül Dağı dizisi iki büyük sürpriz yaptı!

TRT1’de Gönül Dağı dizisi iki büyük sürpriz yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisi, bir haftalık aradan sonra yeniden hayranları ile buluştu. Geçen hafta milli futbol müsabakası nedeniyle yeni bölümü yayınlanmayan diziyi hayranlar çok özlemişti.

Gönül Dağı dizisinin 40. bölümü de reytinglerde hem AB hem de ABC1 grubunda birincilik elde etti ve izleyici sadakatinin yine çok yüksek olduğu gözlemlendi… Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide tüm izleyiciler için iki önemli sürpriz vardı.

Bu sürprizlerden ilki Taner ile Dilek karakterlerinin evlenmesi oldu. İki karakterin evliliği diziye çok neşeli bir hava kattı. Uzun süre bu iki karakterin ayrılığını gören ve bundan da rahatsız olan Gönül Dağı hayranlarının isteği de 40. bölümde gerçekleşmiş oldu.

TRT1'de Gönül Dağı dizisi iki büyük sürpriz yaptı! 7

Bir diğer önemli sürpriz ise Taner ve Dilek’in düğününe katılan usta sanatçı İzzet Altınmeşe oldu… Ünlü sanatçıyı dizide gören hayranlar büyük bir sürpriz yaşadı. Türk Halk Müziği’nin ünlü ismi İzzet Altınmeşe, gelinle damadı bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Birbirinden güzel Anadolu türkülerini onlar için seslendiren sanatçı, diziye büyük bir renk kattı.

Gönül Dağı hayranları sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarda İzzet Altınmeşe’nin Anadolu’nun değerli bir sanatçısı olduğu, türküleriyle mutlu ettiğini ve çok güzel duygular yaşadıklarını belirten ifadeler kullandı.

Gönül Dağı dizisi, Anadolu insanının yaşantısına yönelik verdiği mesajlar ve birlik beraberliği öne çıkartan görüntüsü ile takdir toplamaya devam ediyor.