Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz paylaşımıyla partneri Serenay Sarıkaya’yı güldürdü!..

Burak Deniz paylaşımıyla partneri Serenay Sarıkaya’yı güldürdü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Burak Deniz ile Serenay Sarıkaya’nın baş rolünde yer aldığı Şahmeran dizisinin Adana’da yapılan çekimleri sona erdi. Dizi, 2022 yılında Netflix’te yayınlanacak.

Tims&B Productions’ın yapımcılığında, Pınar Bulut tarafından kaleme alınan Şahmeran’ın fantastik bir hikayesi var.

Umur Turugay’ın yönetmenliğini yaptığı Şahmeran’da Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz’e Mert Ramazan Demir, Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Mehmet Bilge Aslan, Ebru Özkan, Nil Sude Albayrak, Berfu Halisdemir’in de aralarında bulunduğu tecrubeli isimler eşlik ediyor.

Serenay Sarıkaya dizi çekimleri sırasında yaptığı açıklamada, Burak Deniz ve diğer arkadaşları ile iyi bir uyum yakaladıklarını anlatarak çok heyecanlı olduğunu da belirtmişti. Ekip çekimleri bitirip İstanbul’a döndü. Burak Deniz’in instagram hesabından yaptığı bir paylaşım partneri Serenay Sarıkaya’yı güldürdü

Burak Deniz paylaşımıyla partneri Serenay Sarıkaya'yı güldürdü!.. 8

Kafasında fese benzer bir şapkayla poz veren yakışıklı oyuncu paylaşımına, ‘Lütfen eşarbını yan bağlama’ yazdı. Serenay Sarıkaya ise Burak Deniz’in paylaşımına gülücük emojisiyle yorum yaptı.

Burak Deniz’in paylaşımına, oyuncunun geçtiğimiz yaz, Disney Plus’ta yayınlanacak Cahil Periler dizisinde rol aldığı dünyaca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’te kalp ve alkış emojisiyle yorum yaptı.

Burak Deniz paylaşımıyla partneri Serenay Sarıkaya'yı güldürdü!.. 9